The world above my bed ♥

Door 0 0

Wat betreft decoratie en inrichting van een woning ben ik een complete leek. Het is niet dat het mij niet interesseert, maar ik ben er nog niet veel mee bezig geweest (tenzij ik een huis inricht in The Sims 4). Ik woon namelijk nog -half- thuis en mijn vriend heeft wel een leuk flatje, maar deze heeft hij zelf ingericht. Het was functioneel, praktisch en daardoor een beetje “mannelijk”. We hebben het samen wat meer aangekleed, dus met de tijd kwamen er meer kaarsjes, kussentjes en wat plantjes. Maar de wit geverfde muren bleven eigenlijk een beetje leeg, wat ik niet erg vind, maar het kan soms wat kaal ogen. Toen ik een leuke mail ontving van wereldkaarten.nl met de vraag of ik een wereldkaart wilde uitzoeken, was ik dan ook erg enthousiast. Ze hebben veel verschillende soorten en materialen waar zij mee werken, maar ik vond de variant met kurk ontzettend leuk.

image1

Na bestelling ontving ik de kaart vlot in een heel gezellige doos. Je ontvangt de kaart wel opgerold en omdat het kurk is, behoud hij die gekrulde vorm en daarom zit er een korte handleiding bij hoe je deze kaart weer mooi plat krijgt. Daarna is het een kwestie van ophangen en de kaart vol pinnen met de spelden die worden bijgeleverd. M’n vriend en ik pinnen de plekjes waar we samen zijn geweest, dat is voor ons extra speciaal.

image2 (1)-001

De kaart hangt mooi boven het bed en de combinatie van het kurk, de zwarte bedrukking en de witte muur vind ik zelf heel erg leuk en gelukkig m’n vriend ook. De kaart heeft een gezellige toevoeging aan het interieur zonder te aanwezig te zijn! We zijn er heel blij mee, bedankt wereldkaarten.nl, ook voor de fijne service!

Liefs, Chinouk

No Comments Yet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *