The Sims 3 ♥

Door 2 0

Ik denk dat ik de derde klas van de HAVO heb verpruts door dit geweldige spel, The Sims 3. Ik was er zó verschrikkelijk, vreselijk aan verslaafd. Een tijdje geleden had ik het over The Sims 4, maar ik zeg je eerlijk, ik ben hier nooit zo verzot op geweest als op het voorgaande deel. Misschien omdat ik ook een stukje ouder ben en minder vrije tijd heb, maar ook om een aantal andere redenen.

sims-3_into-the-future_046

Het voornaamste is denk ik toch wel dat S4 (even afkorten) de basisgame minder “compleet” aanvoelde, dan de S3. Zo miste ik de uitgebreide babyfase, de peuterfase en auto’s? Ze kunnen niet uit eten of naar de bioscoop. The Sims is een simulatie spel en bootst het ‘echte’ leven na en ik vind dat S3 daarin veel beter is. Ik heb S3 heel lang gespeeld, maar het spel is erg zwaar en zeker als je ook veel uitbreidingen hebt. Zo heb ik laatste uitbreidingen niet kunnen spelen, m’n oude computer trok het gewoon niet! Maar.. ik heb sinds vorige zomer een echte game computer en die kan het makkelijk aan. Dus ben ik alle 11 expansion packs aan het (legaal, ik heb er voor betaald) downloaden. Dit doe ik een beetje verspreid, anders kost het me een rib uit het lijf. Als ik de 11 grote uitbreidingen heb, wil ik graag nog alle 9 stuffs’, dit zijn kleinere uitbreidingen met voornamelijk voorwerpen en kleding. En uiteindelijk ook alle 10 de extra stadjes! Dan is mijn collectie compleet en ik kan die hard gaan gamen. Als ik tijd heb dan.

maxresdefault

De screenshots die je ziet zijn uit nieuwere uitbreidingen, Into The Future en Exotic Island.

Al betekend dit natuurlijk niet dat ik S4 niet meer ga spelen! Ik zal het een beetje afwisselen, ik blijf ondertussen wel de uitbreidingen kopen zodat het spel steeds uitgebreider wordt. Als je The Sims games niet kent, dan denk je nu echt van: wut. Maar ik ben erg benieuwd naar de mening van mede-Simmers! Wat vind jij? Meer fan van The Sims 3 of juist The Sims 4?

Liefs, Chinouk

2 Reacties
 • robin
  april 17, 2016

  ik denk dat wanneer er meer expansions komen het leuker word. ik heb echt buien dat ik het veel speel maar net als jij, niet zoveel als vroeger >_<

  • Chinouk
   april 17, 2016

   Ja dat denk ik ook hoor! Ik ben benieuwd waarmee ze hierna uitkomen ^^

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *