Shiki Sushi & Lounge Rotterdam

Door 0 4

DSC_0755

Sushi eten is de beste manier om Valentijnsdag te vieren toch? Mijn vriend en ik vonden in elk geval van wel! We zijn voor het eerst naar Shiki Sushi & Lounge geweest, dit restaurant zit in Rotterdam naast het winkelcentrum. Ik zou reserveren, wat ik natuurlijk weer veel te laat deed, waardoor we om 20:15 een tafeltje hadden. Geeft niks, hoe meer trek, hoe beter. Shiki heeft namelijk zo’n zelfde soort “all you can eat” concept als bijvoorbeeld Shabu Shabu of Sumo. Je bestelt de gerechtjes via een tablet en binnen een paar minuten komen de serveersters het al brengen. Ondanks de drukte vond ik de service goed, vlot en was iedereen erg vriendelijk.

De sushi was lekker en natuurlijk heel belangrijk: alles was vers. Er was genoeg om uit te kiezen en gelukkig stonden mijn favorieten ook op het menu: Unagi (paling) en Aikamo (eend). Die laatste is overigens geen sushi maar een warm gerechtje.

DSC_0740

We hebben een hele leuke, gezellige avond gehad en natuurlijk veel gegeten! Ik vind het stiekem toch wel erg leuk om Valentijn te vieren en Shiki was een goed restaurant om dat te doen ♥

Liefs, Chinouk

No Comments Yet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *