Obsession: Flamingo’s

Door 4 0

Ik weet niet zeker of het een hype is of niet, maar de laatste tijd ben ik helemaal obsessief met flamingo’s en ik zie ze dan ook ov-er-al! Ik heb dan ook al het één en ander aan flamingo items verzameld, vandaag wil ik die even met je delen. Gewoon voor de leuk.

DSCN5196

Het begon allemaal met deze leuke canvas foto’s van flamingo’s! Ze waren geloof ik een euro of vier per stuk bij de Xenos en toen ik ze in het krantje zag ben ik ze direct gaan halen. Ik heb vrij kale muren in mijn kamer dus ik vond deze ontzettend leuk en vrolijk om op te hangen.

DSCN5197

Ook bij Primark waren er flink wat flamingo’s te bekennen. Dit setje nagelvijlen met flamingo’s vond ik te schattig en toevallig had ik nieuwe nodig; dat kwam mooi van pas. En check die te leuke toilettas! Perfect voor mijn vakantie, want hij heeft een fijne maat en is van een canvas stof: lekker makkelijk schoon te maken.

DSCN5195

Ja, ook een flamingo topje mag niet ontbreken. Dit te schattige topje komt van de C&A, een winkel waar ik eigenlijk nooit kom maar toen ik het topje op de paspop zag ben ik gelijk naar binnen gelopen. Ik vind de opdruk – obviously – erg leuk en de kwaliteit is prettig; erg luchtige stof.

DSCN5232

En ja, ook bij Kruidvat vond ik een aantal flamingo’tjes.  Links een bronzer kwast van Essence, uit hun Arriba! collectie. En rechts een leuk reissetje met lege potjes en flesjes, het transparante toilettasje heeft schattige flamingo’s erop.

Heb ik al deze items met flamingo’s nodig? Nee. MAAR ZE ZIJN ZO SCHATTIG!

Liefs, Chinouk

4 Reacties
 • Lies | Louwerke
  juli 16, 2015

  Hahaha, ik snap helemaal wat je bedoeld! Ik heb het met ananassen en met baby blauw! Whoops!

 • Anouk
  juli 16, 2015

  Haha, o god.. Jij met je flamingos. Ze zijn ook echt cute! Als ik dat glas bij de Xenos nog eens tegen kom, neem ik hem voor je mee hahah!

 • saskia
  juli 18, 2015

  Zo leuk die flamingos. Ik zie het ook steeds meer voorbij komen. Voor mijn dochtertje zag ik van de week een heel schattig jurkje met flamingos maar helaas niet in haar maat :-(

 • Chahrazad
  juli 18, 2015

  Heel leuk die flamingo’s haha. Je ziet ze steeds vaker.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *