My Dreamcar: Honda Civic Hatchback ♥

Door 2 0

Ik ben gek op make-up, kleding, accessoires, haarproducten etc. All things girly – absolutely love it. Maar laten we vandaag eens over iets stoers praten, laten we het hebben over.. mijn droomauto. Want, dromen mag toch? Als ik een auto naar keuze zou mogen uitkiezen, welke zou dat zijn? En waarom? Welke kleur? Lees verder om te zien of ik een echt meisje-meisje auto uitkies of juist iets héél anders.

Ik zou kiezen voor een Honda Civic en dan de Hatchback uitvoering, dit is de nieuwste. De trailer van hierboven is er eentje van een ouder model, maar ik vond het zo’n leuk stukje omdat ‘ie het heeft over inspiratie en het schattige vonkje, het is net een kort verhaaltje. Waarom zou ik kiezen voor een Honda Civic en waarom voor de Hatchback?

c3

Honda heeft een eigen ‘Earth Dreams filosofie’, en zij vertalen dat simpel als: “Rijplezier nastreven en de planeet beschermen. Earth Dreams Technology is de naam die we gegeven hebben aan onze nieuwe generatie van motoren en transmissies, ontworpen om geweldig te presteren en tegelijkertijd de invloed op het milieu te beperken.”

En dat vind ik iets heel moois. Ik vind het heerlijk om lekker in de auto te zitten en snel overal te komen, zonder klitten in mijn haren van de wind of zeiknat van de regen. Maar elke keer de auto pakken is gewoon niet goed voor het milieu! Althans, als je niet in een Honda rijdt met de nieuwste generatie motoren.. Je kunt namelijk nu met een geruster hart te auto in stappen, want ze hebben de motoren zo gemaakt dat ze een laag brandstofverbruik hebben en een lagere uitstoot van schadelijke stoffen – dit alles zonder de prestaties te beïnvloeden (voor als ik een rondje wil scheuren).

Vastleggen in volledig scherm 16-1-2015 211550

Honda heeft enorm veel opties om écht je droom auto te realiseren. En omdat ik toch ook wel een stoere kant heb: zou ik voor de Honda Civic Hatchback ‘Sport’, deze staat hierboven afgebeeld. Stoer, toch elegant, maar totaal niet girly. Dit is een échte auto. De Sport editie is uitgevoerd met nog meer luxe, zoals een lederen stuurwiel en schakelpook (leuk woord is dat; pook).

Vastleggen in volledig scherm 16-1-2015 212614

Maar dat niet alleen, ook is de Sport editie uitgerust met een achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen (for a warm booty), elektrisch inklapbare buitenspiegels en nog veel meer. Maar vooral die verwarmbare stoelen, ja die doen het voor mij haha!

Honda-Civic-Black-Edition-front-side

En als laatste: welke tint zou ik nemen? Het allerliefste zou ik een zwarte variant nemen. Ik heb sowieso iets met zwart, het heeft iets chiques/mysterieus, zelfs bij een auto. Maar dan niet met zwarte velgen, dat vind ik iets te mannelijk voor mijzelf Oh, ik ben er helemaal weg van; me needz thiz.

Maar.. wat nou als je mooie, nieuwe auto wat gaat mankeren? Wat als je niet gelijk naar de garage wilt rennen want jij hebt zo’n slimme papa, man, broer, vriend, kennis, neef.. die ook veel weet van auto’s? En het heerlijk vind om te sleutelen? En het scheelt je ook nog wat centjes.. Bestel dan je producten bij onderdelenwebshop24.nl! Zij hebben een zeer breed scala aan onderdelen voor een mooie prijs. Scheelt weer, kan je toch die nieuwe blush uit de voorjaarscollectie van Chanel halen haha! En dan nu de vraag: wat is jouw droomauto?

Liefs, Chinouk

2 Reacties
  • Sophie Hol
    januari 23, 2015

    Ik ben meer van de hele vrouwelijke auto’s als de fiat 500 en een mini, maar ik denk dat mijn vriend hier beter mee kan leven, dus het zou een goede tussenweg zijn. Hij heeft in ieder geval wel alles wat je nodig hebt!

  • Birte
    januari 23, 2015

    Ik rijd met mijn droomauto: een donkerbruine Mini One D. Enkele maanden nadat ik ‘m kocht heeft mijn vriend ‘m gepimpt met goudkleurige space invaders, dus hij is echt uniek.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *