Kaartjes sturen!

Door 2 0

Wie stuurt er nog weleens een kaart? Met een verjaardag, een bedankje of gewoon even zomaar? Ik zeg het heel eerlijk: ik eigenlijk nooit. Maar hoe leuk is het om een lief kaartje te ontvangen met een persoonlijk berichtje? Dat is nog steeds heel erg leuk! Via kaartenhuis.nl mocht ik een aantal kaartjes versturen en dat heb ik met veel plezier gedaan. Het is namelijk heel simpel: je kiest een mooi ontwerp (je kunt kiezen voor een standaard kaartje of een persoonlijke fotokaart), je typt je eigen tekst erop, betaald en de webshop zorgt ervoor dat het op tijd op de bus gaat.

PicMonkey Collage

Dit zijn een aantal voorbeelden van de ontwerpen die je kunt kiezen en ook degene die ik heb gekozen. Zo kreeg mijn lieve mams een kaartje, omdat ze extra mag horen hoe geliefd ze is. Mijn broer kreeg een kaartje omdat hij een flink bedankje verdiende. En ik had een goede vriendin al tijden niet gezien, dus zij kreeg een kaartje zodat ze wist dat ik haar echt niet zou vergeten!

Mocht jij nog iemand een leuk kaartje willen sturen, maar wel zo makkelijk en snel mogelijk? Kijk dan zeker eens op bij Kaartenhuis! Ohja en de prijsjes zijn ook zacht, erg fijn.

Liefs, Chinouk

2 Reacties
  • robin
    januari 30, 2016

    die kaarten die je laat zien zijn zooo cute! en kaartjes krijgen is zoveel leuker dan digitale felicitaties o.i.d. :)

  • jeapiebel
    februari 3, 2016

    Ik stuur de laatste tijd ook veel minder kaarten, maar het is wel attent om af en toe te doen. Zeker voor bijzondere mensen zoals je moeder. :-)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *