Goodbye 2015!

Door 6 0

new-years-eve-114011_640

Vandaag een afscheidsberichtje aan het jaar 2015. Een beetje gek klinkt dat natuurlijk wel, maar een momentje nemen om terug te blikken is natuurlijk niet erg. Wat vond ik van dit jaar? Heb ik veel geleerd, heb ik genoten, mezelf ontwikkeld? Ben ik tevreden over 2015? Laat ik het eens vertellen aan je..

The fun stuff
Uiteraard heb ik een hele hoop leuke dingen gedaan in 2015. In januari behaalde ik namelijk mijn rijbewijs, daar ben ik nog steeds trots op want wát was ik zenuwachtig haha. Ik ben aan een basisvakopleiding begonnen voor/via mijn werk, al heb ik die nog niet helemaal afgerond. Maar het voelt heel fijn om mezelf verder te ontwikkelen! In de zomer heb ik een heerlijke vakantie gehad in Florida met familie en vriendlief, ah ik kan er nog helemaal bij wegzwijmelen. Sociaal gezien ben ik gegroeid, ik ben geduldiger/begripvoller geworden en ik heb geleerd dat het heus niet erg is om eens mijn eigen trots opzij te zetten. Ik heb eigenlijk een stukje over mezelf geleerd. Naast de opleiding via mijn werk in de parfumerie, ben ik ook begonnen met een administratief baantje wat ik dan combineer. Bij dat bedrijf heb ik het mega naar mijn zin en ik leer zo ontzettend veel! Het is nog onduidelijk of het echt iets wordt, maar met de tijd die ik er tot nu toe heb gehad ben ik al heel erg blij. En naast dat alles, ben ik in de zomer ook nog eens tante geworden, wat heel erg leuk is!

The not-so-fun stuff
Natuurlijk was niet gehele jaar mega leuk en gezellig, ik heb ook momenten gehad dat ik in de stress zat. Zo zijn er wat dingetjes voorgevallen op mijn werk en daar heb ik best veel last van gehad. Maar, ik heb wel geleerd om voor mijzelf op te komen en om te kijken naar een andere weg in mijn leven. Daardoor heb ik nu weer rust en ga ik weer met plezier werken! Ook ben ik twee lieve konijntjes verloren, dat vind ik nog steeds erg. Gelukkig heb ik nog wel vier lieve diertjes hoor, daar geef ik dan ook al m’n liefde aan.

Over het algemeen ben ik tevreden over 2015, maar er zijn natuurlijk wel wat dingetjes die ik wil voorkomen of juist wil bereiken in 2016. Misschien dat ik het daar later nog eens over heb, in het nieuwe jaar! Ik ga nu eerst olliebollen halen, een bruisend wijntje pakken en lekker relaxed 2016 tegemoet gaan. Wees voorzichtig allemaal, een hele fijne avond gewenst en natuurlijk:

Happy new year! 

Liefs, Chinouk

6 Reacties
 • jeapiebel
  december 31, 2015

  Geduldiger/begripvoller is ook niet niks. :-) Er zijn goede en minder goede geweest dit jaar. Wij gaan voor een goed nieuw jaar tegemoet, hoop ik. Een hele fijne jaarwisseling Chinouk! En tot volgend jaar!

 • Anouk
  december 31, 2015

  Have fun tonight girl! X

 • carol
  december 31, 2015

  Chinouk,
  een fijn oud en nieuw en een gelukkig nieuwjaar gewenst!!!
  Dat wij allemaal nog veel gaan mogen genieten van je fantastische blog in 2016!!! Grtjs

  • Chinouk
   januari 1, 2016

   ah, dankjewel voor je lieve, lieve reactie! Ook de allerbeste wensen voor jou!

 • Manwai
  januari 1, 2016

  Tante Chinouk,congratz met je rijbewijs!!

  • Chinouk
   januari 4, 2016

   thankyou!! X

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *