Bolero Limonade

Door 1 0

DSC_0903-001

Ik ben een echte frisdrankdrinker, ik drink rustig 4 tot 5 glazen prik per dag. Ik wil niet eens weten wat voor invloed dat heeft op mijn tandglazuur of mijn suiker inname, ik denk dat het echt torenhoog is. Voor mijn gezondheid is het dus veel beter als ik overstap op water drinken. Maar, daar ben ik dus niet zo goed in want: water is maar water. Onzin natuurlijk, eigenlijk moet ik dat gewoon leren drinken. Mijn vriend kwam op een beurs in contact met het merk Bolero. Wat is Bolero? Bolero is een poederlimonade wat wordt aangemaakt met water (net als siroop). Het is gluten-, lactose- en suikervrij, caloriearm en zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Ze hebben meer dan vijftig smaken, zijn makkelijk verkrijgbaar (webshop/toko’s) én het is voordelig.

DSC_0885

Ik heb meerdere smaken geproefd (maar nog lang niet allemaal) en ik ben er enthousiast over. Voornamelijk in de zomer, waar ik nóg meer drink, lijkt me dit zo’n enorme uitkomst. Gewoon een één of twee liter waterfles mixen met dit poeder en je hebt super lekkere limonade! De smaak van de poeders is ook echt heerlijk zoet, maar zonder de suikers en rotzooi. Ik gebruik zelfs iets minder poeder per hoeveelheid water dan wordt aangeraden, omdat ik ‘t anders zelfs iets te zoet en overheersend vind. Ik ga ook proberen het poeder eens te mixen met koolzuurhoudend water, dat is het dus echt frisdrank! Mocht je het interessant vinden of net als ik gewoon minder frisdrank willen drinken, dan raad ik ‘t aan om eventjes naar je dichtstbijzijnde toko te rijden en een paar zakjes (á veertig cent) aan te schaffen in de smaken die je aanspreken. Ik heb gekozen voor onder andere roos, lychee en watermeloen!

Liefs, Chinouk

1 Reactie
  • Robin Valentine
    april 24, 2017

    omg die hamster! soooo cute <3 en dit klinkt goed :) ik drink zelden frisdrank dus voor lychee smaak klinkt wel heerlijk zoet XD

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *