Apple iPod Nano 7th Generation

Door 3 0

DSCN5566

Al jaren ben ik een groot fan van de de Apple iPods, sinds ik mijn eerste iPod Nano (3th Generation) kreeg toen ik veertien jaar oud was. Later kreeg ik een iPod Nano (5th Generation) met een cameraatje! Maar die laatste bleek wat minder stevig te zijn en ging al vrij snel kapot, waardoor ik na al die jaren nog steeds met mijn eerste iPod rond zeulde. Toen ik in Amerika op vakantie was, een aantal weken terug, besloot ik om een nieuwe iPod aan te schaffen. Ik koos voor de iPod Nano 7th Generation , deze is uitgekomen in 2012 dus niet het allernieuwste iPod model – maar wel uit de Nano serie. Ik heb een zilveren, al kun je de kleur niet zien door het siliconen hoesje. Hij is super klein, maar 7,5 centimeter lang en daarbij weegt ‘ie maar 31 gram. Hij heeft een geheugen van 16 GB, wat voor mij meer dan genoeg is want ik heb nu ongeveer 350+ nummers erop staan en er is nog geen 3 GB verbruikt! De iPod Nano heb ik voor maar $130 kunnen scoren – dat is omgerekend ongeveer €115 terwijl hij normaal gesproken in Nederland €179 kost. Om altijd gebruik te kunnen maken van mijn nieuwe aanwinst heb ik ook sport armband gekocht, zodat ik tijdens het sporten makkelijk muziek kan luisteren zonder dat ‘ie in de weg zit. En voor in mijn auto heb ik een aux kabeltje, zo kan ik m’n iPod aansluiten op m’n radio, ideaal! Ik ben er helemaal blij mee!

Liefs, Chinouk

3 Reacties
 • Florentine
  september 27, 2015

  Super leuk dat je deze gekocht hebt! Lijkt mij heel fijn ♥

 • Nesrin
  september 27, 2015

  Ik ben Apple fan maar ik heb nog nooit een iPod gehad. Mooi dingetje lijkt mij ook zeker ideaal want ik luister nu muziek via mijn iPhone en mijn batterij gaat aardig snel leeg.

 • Melisa
  september 29, 2015

  Ah die ziet er schattig uit met dat siliconen hoesje! Ik zou ook eens zo’n ipod aan moeten schaffen. Ik denk dat ik dan wel voor een dupe zou gaan, maar dat is ook prima. Veel handiger dan een grote mobiel met je meezeulen als je gaat sporten o.i.d. Veel plezier ermee! :)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *