Als bloggen geen prioriteit meer is..

Door 5 0

DSCN5553

Ik heb jarenlang met veel plezier geblogd en ook heel erg regelmatig, zo heb ik me altijd aan een blogschema gehouden. Ik merkte vorig jaar al dat ik in een dipje terecht kwam, dat ik het bloggen nog wel leuk vond maar dat ik het één en ander wilde veranderen. So I did. En dat hielp, want het plezier kwam terug in het bloggen en ik ging goed verder met m’n nieuwe concept. En die houdt ik overigens nog steeds aan! Zo heb ik in de afgelopen jaren vele vrije dagen en uren besteed aan het maken van foto’s, video’s, artikelen en ga zo maar door. Ik deed dat met groots plezier, dus ik stak met liefde veel tijd in mijn blog.

Maar de laatste maanden is er het één en ander in mijn leven veranderd waardoor ik sowieso een stuk minder tijd voor het bloggen heb, maar ook staat mijn gedachte er niet naar als ik die vrije tijd wel heb. Ik heb meerdere concepten open staan, maar ik maak de artikelen niet af. Ik kom niet toe aan foto’s maken. Ik heb de concentratie er niet voor om op mijn kont te gaan zitten en een blogje te schrijven. Waar deze soort van desinteresse vandaan komt weet ik niet, maar ik vind het niet erg. Waarom niet? Nou, ik heb een soort rust. Geen drang om een artikel online te hebben staan, geen schuldgevoel en dat vind ik eigenlijk heel erg fijn.

Ga ik stoppen met bloggen? Oh nee hoor, ik vind de motivatie wel weer terug om lekker aan de slag te gaan. Ik ben nog een beetje een balans aan het zoeken in mijn privéleven en als ik die balans eenmaal heb, dan krijgt het bloggen ook weer een plekje. En ik weet ook zeker dat ik al die concepten af krijg en dan komen ze gewoon online!

Liefs, Chinouk

5 Reacties
 • jeapiebel
  maart 30, 2016

  Ik denk dat je het goed doet. Bloggen kost een heleboel tijd en doorzettingsvermogen waar zeker inspiratie en plezier heel belangrijk is. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Gewoon doen waar je goed bij voelt.

 • carol
  maart 30, 2016

  Ik had al een klein vermoeden…nou ik denk dat je nu gewoon moet doen wat meer belangrijk voor jou is op dit moment en het bloggen even laten voor wat het is.
  We wachten in stilte af tot je weer zover bent! Groetjes

  • Chinouk
   april 2, 2016

   ah dankjewel voor je SUPER lieve reactie!! ♥

 • Carlijn
  april 16, 2016

  Neem vooral je tijd Chinouk. Als het niet lukt of kan, dan is dat maar zo. Het klinkt alsof er andere dingen in je leven spelen die voorgaan en da’s toch prima? Ik kom af en toe gewoon even buurten hoor.

 • robin
  april 17, 2016

  ik heb PRECIES het zelfde! is ook wel goed voor ons, toch? :)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *