Things I actually need!

Door 4 0

Er is een verschil tussen iets wíllen hebben en iets nódig hebben. Zelf heb ik blijkbaar erg veel moeite om deze dingen te onderscheiden, aangezien ik vaak random shit aanschaf (zoals 11 uitbreidingen van The Sims 3) en er daarna achter komen dat ik geen goed passende broek meer in mijn kast heb liggen. En dat het nog twee weken duurt voor het salaris wordt gestort. Fuck. Omdat ik de komende maanden even rustig aan wil doen met geld uitgeven, ik moet even goed gaan sparen, heb ik besloten een lijstje op te stellen. Ik hou namelijk van lijstjes. Ditmaal geen wishlist, die heb ik namelijk net gepost, maar een lijst met items die ik echt mis in mijn garderobe. Items waar ik veel aan heb dit seizoen!

things i actually need

 

Ik heb dus voornamelijk nieuwe broeken nodig, maar ook zeker nieuwe schoenen voor het tussenseizoen. Witte sneakers komen er als eerste aan, samen met nieuwe Minnetonkas – al twijfel ik  nog of ik laarsjes wil of mocassins. Waar zou ik het meeste aan hebben? T-shirtjes heb ik ook tekort, dus daar wil ik zeker wat meer van om te combineren met blazers. En als we dan toch bezig zijn, een nieuwe blazer in een frisse kleur zou ook welkom zijn! Ik gebruik m’n Louis Vuitton Speedy 30 op dit moment heel veel, maar ik zou graag een andere handtas willen om wat meer af te wisselen. Zo blijft m’n LV langer mooi! Een aantal van deze items stonden al wel op mijn wishlist, dus ik ging niet helemaal de verkeerde kant op gelukkig, maar ze hebben wel prioriteit!

Dus no more monkeybusiness, m’n volgende salaris wordt besteed aan nuttige dingen voor m’n garderobe!

Liefs, Chinouk

4 Reacties
 • Manon
  april 29, 2016

  Leuke items . Een witte broek heb ik ook nog nodig

 • Maaike
  mei 2, 2016

  Ik heb ook echt nieuwe broeken nodig eigenlijk! Die van mij zakken telkens af en er zit er eigenlijk geen een lekker. En ook wil ik een broek hebben met van die gaten bij de knieeën. Die zijn super leuk!

 • Michaela
  mei 5, 2016

  Een witte skinny staat ook nog op mijn wishlist!

 • Jamey
  mei 19, 2016

  oeh.. ik heb ook nog echt een witte broek nodig…

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *