baby pinks and baby blues ♥

Door 2 0

Ik draag graag pastel tinten, roze en blauw zijn daarin favoriet en ook kuikentjes geel doet het niet verkeerd bij mij. In combinatie droeg ik ze eigenlijk nooit, geel draag ik het liefst met wit en roze/blauw samen was ook niet favoriet. Há. Tot voor kort. Op één of andere manier heb ik mijn mening flink bij gesteld, want baby roze en baby blauw samen is de allerleukste combinatie aan tinten voor de lente. Ever.

pink&blue1

Dus heb ik wat leuke inspiratie outfits voor jullie bij elkaar gezocht en alle credit gaat naar Pinterest. Baby roze coats: hot. Heel makkelijk te dragen mocht je nog een beetje huiverig zijn voor deze combinatie aan vrij fletse tinten, maar staat o zo leuk. Middelste outfit is by far favoriet, heel klassiek en in perfecte balans. De taupe kleurige tas breekt de outfit ook een beetje zodat het niet te matchy-matchy wordt. Ook zie je dat

pink&blue2

Baby roze is ook superleuk om te combineren met een lichte jeans. Zo is het lekker casual, niet te tuttig maar nog steeds helemaal in de babykleurtjesstijl! Natuurlijk kun je het ook omdraaien, een roze bottom met een blauwe top, al is de top op bovenstaande plaatje (links) iets meer mintgroen. Zelf heb ik een prachtige baby roze kokerrok gezien en die wil ik graag combineren met een wit/baby blauw gestreepte trui of iets, al moet ik dat laatste nog ergens zien te vinden. Ik ben helemaal enthousiast over deze trend en zeer waarschijnlijk komt er nog een wishlist haha!

Liefs, Chinouk

2 Reacties
  • Melisa
    maart 11, 2016

    Doe mij maar de baby pinks, ik hou van roze!

  • Alyssa
    maart 19, 2016

    Echt heel erg leuk!! Precies waar ik van hou én perfect voor de lente <3 Fijne inspiratie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *