Apple Watch Series 1 Rosegold – 38 mm

Door 0 0

image1 (10)

Ik was al tijden op zoek naar een horloge, eentje die overal bij zou passen en ik met veel plezier zou dragen. Soms stond er wel eentje op mijn wishlist, maar ik was er nooit zó gek van dat ik hem heb aangeschaft. Toen ik mijn vriend leerde kennen zag ik dat hij een Apple Watch had en ik vond dat zo’n gaaf ding! Ik was eigenlijk van plan om er voor te gaan sparen, maar..

met de Kerst heeft m’n vriend me er mee verrast, schatje dat het is. Sindsdien draag ik mijn horloge elke dag met veel liefde. Hij heeft een rosé gouden kast en bandje, maar zoals ik al een keer eerder heb gezegd: mijn vriend doet niet aan halve cadeau’s, dus heb ik er ook een wit, zwart en grijs bandje bij gekregen om mee af te wisselen. Mijn favoriet blijft toch wel het roze bandje want ik ben vrij basic met mijn kleding, dus dan is het een leuke “pop of colour”.

Naast dat het horloge er onwijs mooi uit ziet, is het ook nog een heel degelijk ding! Ik ben geen expert in gadgets, maar ik kan je wel vertellen dat je er meer mee kan doen dan je denkt. Hij vertelt je, uiteraard, de tijd. Maar je kan zelf instellen op je startscherm of je ook gelijk de datum wilt zien, het weer, het nieuws, ga zo door. Omdat je Watch wordt gekoppeld aan je iPhone, kan je knoppen instellen op je startscherm om snel naar je inkomende berichten te gaan, naar je foto’s of naar je activiteitenschema (deze houdt bij hoeveel je beweegt op een dag). Inkomende belletjes kun je opnemen met je Watch, zo kan ik tijdens het rijden telefoneren zonder een gevaar op de weg te zijn!

Natuurlijk heeft de Watch veel meer specificaties, maar die kun je heel gemakkelijk googelen. Ik als leek gebruik hem vooral voor de tijd, datum en inkomende appjes/belletjes. Maar natuurlijk is het een super mooi accessoire en maakt hij al mijn outfits af! ♥

Liefs, Chinouk

No Comments Yet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *