Wishlist Maart 2015!

Door 6 0

Vastleggen in volledig scherm 8-3-2015 215747

1. Andrélon Care & Repair Crème
Ik vertelde vorige maand al dat ik graag weer eens iets wilde proberen van Andrélon. Toevallig vond ik later op een verstofte plank een oud pompje haarcrème van Andrélon, die nog steeds goed is en die gebruik ik nu met veel plezier. Omdat ik mijn haar binnenkort weer onder handen neem met wat chemische behandelingen wil ik graag de Care & Repair Crème (of de Keratine Repair, ligt eraan hoeveel mijn haar beschadigd is). Ik vind crème leave-in conditioners vele malen prettiger werken dan spray leave-in conditioners, ze verzachten mijn haar veel meer!

2. Maxfactor Masterpiece Mascara
Dit is een ALL-TIME favorite! Ik gebruik deze af en aan sinds ik vijftien jaar oud ben (ik ben nu zes jaar ouder) en ondanks dat ik zóveel andere mascara’s heb geprobeerd: zowel budget als zeer high-end, er is voor mij tot nu toe niets beters! Ik wil graag deze mascara weer in mijn bezit hebben, want ik ben die bad lashes-days zat!

3. The Body Shop Color Crush Eyeshadow – 015 Moonlight Kiss
In mijn laatste ‘opgemaakte producten’-artikel vertelde ik dat mijn geliefde zwarte oogschaduw van Catrice kapot was gevallen. Hij kruimelde overal zwarte stukjes oogschaduw waardoor mijn vloer en kleding er constant onder zat. Irritant. Ik heb geen enkel make-upproduct van The Body Shop in mijn bezit, maar ik swatchte laatst deze zwarte tint in de winkel en serieus – die was zó zwart! Onwijs gepigmenteerd. Hij is een stukje duurder dat de Catrice oogschaduw, maar dit lijkt mij een mooier en betere opvolger. Ohja, ik gebruik deze zwarte oogschaduw als eyeliner, vandaar dat ik ze het liefst zo zwart mogelijk heb!

4. Konijnenhok
Ik heb drie konijntjes en twee cavia’s die allemaal een huisje nodig hebben. Twee konijntjes zitten samen buiten in een kooi, de derde zit nu nog bij de cavia’s maar moet haar eigen hok krijgen (met een nieuw maatje).Ik heb al een variant staan als deze in de tuin, maar ook die is aan vervanging toe. Dus ik ben dus op zoek naar twee goedkope, ruime konijnenhokken! En een caviahok met mini ren, want ook zij mogen in de zomer buiten ravotten.

5. Essence Eyebrow Gel of Wax
Mijn transparante wenkbrauwgel van Bourjois is aan het opraken en ik heb een nieuwe nodig! Ik heb de wenkbrauwproducten van Essence nog nooit geprobeerd en ik twijfel tussen de gel of wax. Wat zou er prettiger zijn? Misschien dat ik beide aanschaf. Heeft er iemand ervaring mee?

Liefs, Chinouk

6 Reacties
 • Iris | Todayslipstick
  maart 14, 2015

  De Maxfactor mascara gebruikte ik ook toen ik 15 was en af en toe koop ik hem weer (netals de telescopic mascara van L’Oreal) omdat ik weet dat hij me niet teleur zal stellen. Ik ben benieuwd hoe de Essence wenkbrauw gel en/of wax je gaan bevallen.
  Liefs, Iris

 • Kiss & Make-up
  maart 14, 2015

  Haha, grappig, dat konijnenhok er zo randomly tussen :-) Mooie wish list.

 • Beautyjuf
  maart 15, 2015

  Wat een prachtige wishlist! Ik denk dat je huisdieren erg blij zullen zijn met zo’n konijnenhok :-)

 • Laura - Dagelijkse hap
  maart 15, 2015

  Die oogschaduw van the body shop is erg mooi! Ik vind hun kwaliteit altijd erg goed :)

 • robin
  maart 15, 2015

  ik ga die Max Factor mascara ook maar eens proberen dan, mijn mascara is bijna op en ik ben weer toe aan een nieuwe ><;

 • peggy timmermans
  maart 17, 2015

  Zo grappig, tussen al je beauty wishes een konijnenhok te zien staan!Maar ik kan je volgen hoor, het is leuk als ze weer een fijn thuis hebben!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *