Winter Wishlist 2018 ♥

Door 0 0
pink wishlist

Yay, wishlist time! Ik heb weer eens een lijstje samengesteld met dingetjes die ik op het oog heb. Voor “de leuk” heb ik alle items uitgezocht in roze-tinten, maar dit is geen pré, dus heb ik bij sommige producten de gewenste kleur in de titels vernoemd! Goed, dat terzijde. Kijk je gezellig mee?

1. Mini koelkast (kleur: wit)
Ik eet heel graag Franse kaasjes op toast en het  grote nadeel daar van: ze ruiken niet al te best. Omdat mijn vriend totaal geen kaaseter is, wil ik hem die geur niet aandoen in zijn koelkast en ben ik op zoek naar een mini koelkastje (4 liter). Deze kan ik dan aansluiten zodra ik een kaasje in huis heb en uitdoen/wegzetten als het op is. Op die manier vergas ik niet heel de koelkast, maar kan ik wel genieten van een toastje!

2. Kaasplankje
Ik wil al een hele tijd een leuk kaasplankje, dit lijkt me zo gezellig staan als er een vriendin langs komt! Of gewoon.. in m’n eentje, als ik een avondje op de bank hang. Ik wil een klein plankje, want ik zet vrijwel nooit vijf kazen op tafel. Ik vind deze van marble erg leuk, met bijpassend kaasmesje, zó schattig.

3. Mason Pearson haarborstel (kleur: zwart)
Dit is echt zo’n product waar ik al jaren over twijfel. Een haarborstel van rond de €100, is dat het waard? Is hij beter dan m’n geliefde Tangle Teezer? Ga ik hier de rest  van mijn leven mee doen – zoals weleens wordt gezegd? So many questions. Ooit ga ik de gok wagen, want vaak zijn degene die hem hebben er helemaal lyrisch over en daarom ben ik zo nieuwsgierig.

4. Wenkbrauwpotlood
Ik ben op zoek naar een goed wenkbrauwpotlood omdat mijn vertrouwde potloodje van Miss Sporty uit het assortiment gaat (geloof ik, deze is namelijk lastig te vinden). Ik heb ook een fijne gehad van Maybelline, maar die kan ik alleen over de grens verkrijgen, dus daar schiet ik niet veel mee op. Ook zoek ik een waterproof wenkbrauwproduct, maar volgens mij kom je dan al snel op een brow pommade en ik weet niet of ik daar wel mee overweg kan. Heeft iemand een aanrader voor mij?

5. Velvet broekje
Ik wil deze gebruiken als pyjama broekje want ik vind ze zo schattig. Ik heb er eentje besteld op AliExpress en ik ga bij Primark een shirtje erbij zoeken, dan heb ik een leuk setje!

6. Gouden armbandje
Een jaar of twee geleden ben ik het gouden armbandje dat ik heb gekregen van mijn moeder (en daarvoor van mijn oma was geweest) verloren. Nou, je kunt je voorstellen dat ik daar flink verdriet van heb gehad. Ik zou dolgraag weer een mooi, gouden armbandje willen aanschaffen (ook al heeft het dan helaas niet de sentimentele waarde die ik voorheen had) maar ik ben tot op heden nog niks tegen gekomen wat naar mijn zin is. Wel weet ik dat ik graag een Chinese/Surinaamse goudgele variant wil want dan past hij mooi bij de ring die ik dagelijks draag. Dus dat is al iets..

7. Ace & Tate bril
Ik heb pas geleden mijn ogen laten testen en ik heb (geloof ik) -0,50. Daarmee kan ik mezelf prima redden zonder bril of iets dergelijks, maar om me heen hoorde ik wel dat het rust kan geven aan mijn ogen, zeker als ik moe ben of moet autorijden in het donker. Ik heb namelijk nog weleens last van hoofdpijn of branderige ogen – ik zit dan ook veel achter een beeldscherm voor mijn werk. Mijn zusje heeft superleuke brillen van bovenstaand merk en ze zijn ook nog eens goed betaalbaar. Dus ik hoop binnenkort een mooi montuur te kunnen uitzoeken!

8. Kérastase haarolie
Soms.. kom je er achter hoe slecht je haar er aan toe is geweest na een goede knip- en verfbeurt. Goed, dat a-ha moment heb ik een aantal weken geleden gehad en zover wil ik het niet meer laten komen.  Het gekke is wel, zo slecht ging ik niet om met mijn haar? Ik was het elke dag, maar breng altijd een olie aan nadat ik de douche uit kom en ik gebruik maar weinig hitte op m’n haar. Mijn kapster gaf aan dat het kon liggen aan de producten die ik gebruikte (veel kwamen van de drogisterij). Ik heb besloten daarom te investeren in een salonkwaliteit shampoo, waar ik zeer tevreden over ben en zou dan ook wat meer salon kwaliteit producten willen aanschaffen. Onder andere deze haarolie, want die schijnt súper lekker te ruiken! Nu ben ik wel benieuwd of mijn haar langer mooi blijft..

9. Reinigingsolie
Als ik een nachtje of weekendje weg ben, gebruik ik vaak een reinigingsdoekje om mijn gezicht schoon te maken. Vaak heb ik dan toch het gevoel dat er nog “iets” op mijn gezicht zit en alhoewel dat niet heel veel kwaad kan voor je huid, wil ik graag een reinigingsolie proberen die ál mijn make-up, inclusief mascara, er in één klap afhaalt. Ik denk dat ik met een olie nog minder hoef te boenen dan met een doekje, maar ik ben er nog niet helemaal over uit welke ik wil proberen. Nogmaals, iemand een aanrader? ☺

Liefs, Chinouk

No Comments Yet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *