Vichy Normaderm Anti-Blemish Care

Door 4 0

image2 (1)

Van Vichy kreeg ik de hydraterende verzorging van hun Normaderm (anti-onzuiverheden) lijn opgestuurd en het leek mij leuk om dit product te laten proberen door mijn zusje. Zij zit namelijk in de puberteit en heeft vaker last van puistjes dan ikzelf. Dit vond zij ook een leuk idee, dus is ze het gaan proberen. Haar 17-jarige huidje is vrij droog met terugkomende puistjes, de ene periode gaat beter dan de andere. Ook is haar huid wat gevoelig, dus milde producten zijn gewenst! Gelukkig is Vichy heel zacht en speciaal geformuleerd voor gevoelige huidjes, dus dat is al een mooie match. De Normaderm verzorging biedt 24 uur hydratatie, werkt tegen puistjes door middel van (o.a.) salicylzuur, verfraait de textuur en helpt tegen glimmen van de huid. Na een aantal weken heb ik aan mijn zusje gevraagd wat zij vindt van de werking, de textuur en de geur. Dit is haar ervaring met Vichy Normaderm Anti-Blemish Care:

“Het product komt in een super handige verpakking, zo’n pompje is ideaal als je gaat logeren want het lekt niet en plastic kan ook niet kapot vallen. Ik heb een erg droge huid dus ik was eerst een beetje sceptisch, want het product is eigenlijk mee bedoelt voor gecombineerde/vette huidjes. Maar ik ben het toch gaan proberen, aangezien ik van mijn puistjes af wil. Het product ruikt erg lekker en de textuur is zoals verwacht vrij luchtig en vloeibaar. Na het aanbrengen van dit product, gebruik ik nog een andere, dikkere crème om mijn huid beter te voeden. Sinds ik dit product gebruik merk ik dat mijn huid vele malen rustiger is. Niet zozeer alleen in puistjes, de algehele uitstraling van mijn huid is veel beter! Ik heb minder bultjes, irritaties, schilfertjes, etc. Ik merk dat mijn huid veel baat heeft bij zachte en milde producten. M’n puistjes zijn nu nog niet helemaal weg, maar misschien bij langer gebruik wel! Ik ben overtuigd!”

Ben jij ook benieuwd geworden naar Vichy producten? Via hun website kun je gratis een huidtest laten doen om te kijken welk producten het beste passen bij jouw huidtype!

Liefs, Chinouk

4 Reacties
 • jeapiebel
  mei 20, 2016

  Leuk dat je huidstesten op de website kunt doen. Fijn dat je zus toch verschilt met merk. Ik ben benieuwd. Ik ben niet jong meer, maar ik heb het nog steeds last van puistjes, bultjes, irritaties en onzuivere huid vandaar.

 • Anna gerrie - Beautyonthefarm
  mei 20, 2016

  Lijkt mij een fijn product! Ook mooi meegenomen dat je huid een stuk rustiger is geworden.

 • Jolet
  mei 26, 2016

  Wat fijn dat het echt werkt! Ik heb zo veel geprobeerd tegen mijn puisten. Ik probeer nu wat minder zuivel te drinken om te kijken of dat werkt.

 • Elise | From My Suitcase
  mei 26, 2016

  Oeh ik heb ook een droog huidje met her en der wat onzuiverheden, misschien wel wat voor mij!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *