Therme Cleansing Milk

Door 4 0

Het is een tijdje geleden, maar ik heb weer een review van een reinigingsmelk voor jullie! De afgelopen maanden had ik elke maand wel een nieuwe variant om te laten zien, maar vorige maand was het eventjes stil.. ik moest het één en ander even opmaken voor ik een nieuwe mocht openbreken (van mezelf). Vandaag een reinigingsmelk van Therme, het merk dat een hoop zullen kennen vanwege hun heerlijke body producten! Ik wist vaag wel dat ze ook producten hadden voor het gezicht (een keertje gespot bij de Tuinen) maar nog nooit gezien in de drogisterijen, daar staan alleen de ‘wereldkuren’ zoals Therme het noemt. Ik heb deze fles Cleansing Milk van Therme gevonden bij de Big Bazar voor een prikkie!

DSCN5427

DSCN5428

DSCN5432

Er stond verder niets van het merk, enkel een flinke lading van de reinigingsmelk. De verpakking vind ik erg leuk van Therme, dat rechthoekige, maakt het net weer een beetje anders. Klikdopje aan de bovenkant maakt mijn leven ook weer wat makkelijker, zonder gedoe met losse doppen.

DSCN5429

DSCN5430

DSCN5431

Informatie op de achterkant en de ingrediënten voor diegene die er geïnteresseerd in zijn. De reinigingsmelk is voor alle huidtypes en is verrijkt met ‘Omega Plankton’, wat ik een interessant ingrediënt vond voor een reiniger.

DSCN5433

De substantie van de reinigingsmelk is vrij dik en lobbig, heerlijk om in te masseren vind ik zelf. Hij prikt niet om mijn huid (enkel een mini beetje op een eczeemplekje) en lost mascara en de rest van mijn make-up makkelijk op. Afspoelen doe ik zoals gewoonlijk onder de warme douchestraal en met een washandje en hij gaat er heel gemakkelijk af. Omdat ‘ie wat dikker is, moet ik zorgvuldig naspoelen zodat er geen laagje achterblijft! Zodra ik uit de douche stap, voelt mijn huid zacht en inderdaad, gehydrateerd aan. Niet alsof ik net een crème heb aangebracht, want die heb ik absoluut nodig na het reinigen, maar gewoon alsof de huidlaag niet is aangetast en mijn huid nog een goede vochtbalans heeft. De geur vind ik een beetje goedkoop, ik heb er niks mee, maar ik ben dan ook een zeurpiet met geuren! Hij is zeker geschikt voor alle huidtypes, maar als je een eczeem-achtige huid heb zoals ik, dan moet je even oppassen en de plekjes ontwijken!

DSCN5434

Ik ben tot nu toe erg tevreden over de Therme Cleansing Milk, deze doet zijn werk zonder mijn huid te irriteren en haalt de make-up prima weg! Ik hoop dat de reinigingsmelk nog te verkrijgen is bij de Big Bazar, dat is toch altijd weer een gok. De prijs lag rond de €2.50.

Liefs, Chinouk

4 Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *