The Best Winter Scents!

Door 6 1

DSCN5808

Elk jaar schrijf ik weer een artikel over mijn favoriete wintergeuren en ook dit jaar doe ik dat weer. Ik val misschien een beetje in herhaling want alle drie de geuren die je hierboven ziet zijn al eens voorgekomen in zo’n artikel. Maar omdat het zulke mooie, warme parfums zijn voor deze tijd van het jaar wilde ik ze toch in het zonnetje zetten!

Chanel Allure Eau de Parfum
Een geur die al meerdere malen een plekje op mijn blog heeft verdiend en nu wederom staat te pronken. Een vol, chique parfum met meerdere facetten (dit betekend hij o.a. zowel bloemig, als oriëntaals als fruitig is) en dit maakt Allure zo speciaal. Sensueel door de vanille, maar ook heel draagbaar door bijv. de mandarijntjes die het parfum bevat. Dit is voor mij nog steeds mijn ‘chique’ parfum, draag ik het liefst met de feestdagen of als ik op pad ga voor mijn werk.

Dior Addict Eau de Parfum
Een Oriëntaalse geur, wederom met vanille en mandarijntjes maar ook een bommetje aan jasmijn en oranjebloesem. Intens en aanwezig, maar ook heel betoverend en sensueel. Omdat de geur zo mooi is draag ik deze geur eigenlijk alleen rond de deze tijd van het jaar, het past zo goed bij de sfeer van de feestdagen! Ook heerlijk voor een avondje uit, gegarandeerd dat iedereen zegt dat je zo lekker ruikt en zelfs de ochtend erna geur je nog steeds naar Dior Addict. Het is echt een verslavende geur, ik heb deze al langer in mijn kast staan en kan er nog geen afscheid van nemen.

Miss Dior Le Parfum
Met haar kruidige en poederige geurnoten is dit Miss Dior Le Parfum een prachtige, tijdeloze en klassieke geur. De geur is krachtig, blijft zeer goed aanwezig, maar heeft toch iets luchtigs over zich heen. Dit komt omdat de geur zo mooi samen smelt met de huid. Mandarijntjes komen ook in deze geur voor, net als Turkse roos en vanille. Dit is een geur voor een specifieke doelgroep, dus ik verwacht niet dat iedereen dit parfum zal aanspreken. Maar ik ben er dol op!

Zoals je kunt zien spelen mandarijntjes en vanille een grote rol, al zou ik dat niet direct zeggen als ik de geuren ruik. Dus als je eens tijd hebt: ga eens langs bij de parfumerie en vraag of je deze drie geuren eens mag proberen, want het omschrijven is en blijft lastig. Iedereen krijgt een ‘eigen’ gevoel bij een geur, het is belangrijk deze zelf te ervaren. Heb jij een favoriete wintergeur? laat het me weten, misschien kan ik dan volgend jaar eens een nieuwe variant introduceren!

Liefs, Chinouk

6 Reacties
 • jeapiebel
  december 12, 2015

  Ik ben benieuwd naar alle favorieten parfums, speciaal de eerste twee. Je wordt gelukkig van lekker ruiken. :-)

 • Florentine
  december 12, 2015

  Heerlijk!! Ik houd echt van Dior! <3

 • Nadia | Lacqr.nl
  december 13, 2015

  Miss Dior is geloof ik altijd goed! Heel veel meiden die ik ken dragen dat parfum. En ruiken altijd lekker 😉

 • Anouk
  december 14, 2015

  Love the Dior one!

 • Nesrin
  december 14, 2015

  Mag een dikke vette high five voor Allure van Chanel. Loveeeee it.

  Miss Dior vind ik heel lekker maar dit geurtje past niet bij mij.

 • carol
  december 14, 2015

  Ben zelf dol op miss dior edp, heb van de Sint een grote fles van Boss Orange gekregen dus dat pareltje gebruik ik nu veel!!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *