Summer Skincare Extras 2017 ☼

Door 1 0

Vorige week liet ik huidverzorging zien wat ik elke dag gebruik en eigenlijk nooit over sla. Vandaag wil ik een aantal producten laten zien die ik af en toe erbij pak!

DSC_0069

Zelfbruiner

Omdat mijn gezicht slecht bruint in de zon, scheelt het zo’n vier tinten met mijn lichaam and that’s not a good look. Ik kan er daardoor moe, pips of zelfs een beetje ziekjes uit zien en ik wil dat niet altijd maskeren door een hoop make-up te gebruiken. Ik gebruik daarom al jaren de Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster, ik heb er denk ik al meer dan vijf of zes flesjes van opgemaakt en het blijft mijn favoriet. Het zijn zelfbruiner druppeltjes die je mixt met je dag- of nachtcrème en zo bouw je met de dagen een mooi, bruin kleurtje op.

DSC_0076

Reinigingsdoekjes

Ik gebruik niet vaak reinigingsdoekjes, maar het is wel erg makkelijk met reizen of na het uitgaan. De perfecte reinigingsdoekjes heb ik nog steeds niet gevonden, ik merk dat ze toch wel snel mijn ogen of huid irriteren. En als ze dat niet doen vind ik dat ze erg plakken of een vies laagje achter laten op m’n huid, dus het blijft een zoektocht. Ik gebruik op dit moment de L’Oréal Paris Skin Expert Delicate Flowers Wipes, deze hebben een groot formaat en dat is echt heel prettig als je veel make-up er af moet halen. Ze ruiken lekker, maar wel een tikkeltje sterk en het blijft hangen op je huid. Ze verwijderen make-up goed, maar ik heb het idee dat ik na een paar keer gebruiken uitslag kreeg dus geen favoriet helaas. De Nivea Visage Creme Plege Reinigungstücher (dit pakje komt uit Duitsland, vandaar de naam) zijn zachte doekjes met een milde geur en verwijderen make-up prima. Ik heb het idee dat mijn huid hier iets beter tegen kan, maar oogmake-up verwijderen is minder prettig, want ze branden een beetje. Dus, nog geen favoriet, iemand nog een aanrader?

DSC_0072

Scrub

Een keer in de één of twee weken gebruik ik The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Microdermabrasion, dit is een vrij intense scrub met hele fijne korreltjes. Het maakt mijn huid mega zacht en ziet er na gebruik erg fris uit. Ik durf deze scrub niet te vaak te gebruiken vanwege de intensiteit, maar met deze frequentie (dus max. één keer per week) irriteert het mijn huid niet en werkt het echt heel goed. Ik heb deze tube al een jaar (is ook wel te zien), dus ook nog eens mega zuinig!

DSC_0078

Oogcapsules

Vanwege luiheid ben ik gestopt met het gebruiken van oogcrème (ik zou het zeker weer moeten gaan gebruiken), maar ik gebruik af en toe een capsule met oogverzorging. Ik heb ze van Rival de Loop, Balea en Elizabeth Arden. De eerste twee komen uit de Duitse drogisterij, de laatste is van een duurder merk, maar eerlijk gezegd merk ik geen verschil.  Ze verzorgen de huid rondom mijn ogen goed, ik vind ze zowel voedend als hydraterend en het beste: geen irritatie of eczeem. Erg prettig dus!

Liefs, Chinouk

1 Reactie
  • Veerle
    juli 18, 2017

    Wat leuk, die zelfbruiner gebruik ik ook

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *