Sponge Me Konjac Spons

Door 2 0

www.momandmestory.com

De Konjac spons is al jaren populair in Azië en ook in de Verenigde Staten is het al tijden te verkrijgen. Het Aziatische merk Sponge Me brengt nu ook Konjac sponzen naar Nederland om ons kennis er mee te laten maken. Een Konjac Spons van Sponge Me is gemaakt van 100% Konjac poeder – dit komt van een wortelachtige groente en wordt al honderden jaren gebruikt vanwege de ontgiftende werking. En wat betekend dat voor de huid?

Een Konjac spons heeft een gebalanceerde PH waarde waardoor je hem zonder cleanser kan gebruiken (bijvoorbeeld in de ochtend), biedt hydratatie en voeding, heeft een zacht exfoliërende werking, geeft een natuurlijke dieptereiniging, bestrijdt bacteriën die acne veroorzaken en verfijnt de poriën. Daarbij zijn de sponsen verrijkt met veel vitamines en mineralen, sommige hebben ook nog een bepaald klei toegevoegd gekregen. Er zijn namelijk zes verschillende soorten; Renew (rijpe/droge huid), Detox (acne/vette/mannenhuid), Gentle (voor baby’s), Oil Control (gecombineerde huid), Brighten (gevoelige, eczeem huid), Hydrating (alle huidtypes + lichaam).

DSCN5822

Zelf heb ik gekozen voor de ‘Brighten’ variant. Deze heeft een schattige roze kleur en is verrijkt met Franse roze klei. Dit zou ideaal moeten zijn voor de gevoelige, geïrriteerde huid omdat de klei voorzichtig zuivert en het een verzachtend en plumping effect heeft. Daarbij geeft het ook nog eens een brightening effect waardoor de teint gaat stralen. De spons is enorm zacht en glijdt heel prettig over de huid heen, waardoor ik het als een fijn gevoel ervaar. Ik gebruik de spons graag in de ochtend en achteraf voelt mijn huid dan zo lekker glad aan!

Ik vind het moeilijk om te zeggen of mijn huid echt verbeterd is door de spons, maar ik vind wel dat mijn huid in een goede conditie verkeerd op dit moment. Ik denk daarom dat, door het milde reinigen in de ochtend, mijn huid steeds zuiverder en egaler wordt. Ik ben zeer tevreden over dit grappige sponsje en ik vind het ontzettend makkelijk in gebruik!

Sponge Me Konjac sponzen zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €9.95!
Originele website Sponge Me en bron bovenste foto.

Liefs, Chinouk

2 Reacties
  • Silkeblogs
    januari 6, 2016

    Ziet er echt heel fijn uit! x

  • jeapiebel
    januari 7, 2016

    Wat leuk om te lezen dat ze ook spons gebruiken. Ik kom uit Azie, maar nooit gemerkt dat veel mensen dat gebruiken. Belangrijk is dat het maar werkt en ons mooie huidverzorgd. 😉

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *