Review: gezichtsmasker van Dr. Organic

Door 1 0

Zoals je misschien wel weet ben ik gek op alles wat met gezichtsverzorging te maken heeft. Ik heb dan ook een flinke routine die ik elke dag afdraai en ik ben daar erg trouw in. Maar maskers? Het is een tijdje goed gegaan, maar de laatste tijd ben ik laks. Geen zin om een masker aan te brengen en om dan te wachten, bleh. Kost tijd en moeite. Maar toch vind ik dat ik mezelf moet dwingen, een masker kan zo’n lekker oppeppertje zijn voor je huid! Voor Kerst heb ik namelijk een heerlijk masker gehad van een natuurlijk merk en daar wil ik je graag meer over vertellen.

01-Picture 025

Dit is het Dead Sea Mineral Bio-Plasma Mud Mask (pfoe, wat een mondvol) van Dr. Organic. Dit natuurlijk merk heeft een enorm breed assortiment van shampoo’s tot tandpasta en anti-wallencrème. Dit is eigenlijk pas de eerste keer dat ik iets probeer van dit merk, maar ik heb er al wel veel goede dingen over gelezen.

02-Picture 026

De verpakkingen van Dr. Organic zijn kleurrijk, druk en er staat best wel wat tekst op. Dit masker komt uit de Dead Sea Mineral lijn, deze staat voor ontgiften en regeneratie (delen van cellen). Ook dit masker is ‘Detoxifying’ en ontgift dus de huid. Ook helpt het bij de talgregulering en werkt het anti-verouderend. Ik geloof zelf niet dat een masker de veroudering van de huid kan tegen gaan, maar ach.

03-Picture 027

Op de achterkant van de verpakking staat een lijstje met bioactieve en natuurlijke ingrediënten die in het masker zitten. Ziet er goed uit!

05-Picture 029

Dit is de lijst met  alle ingrediënten en zoals je kunt zien staan de Dode Zee mineralen hoog in het lijstje, daar ben ik erg blij om. Een ingrediëntenlijst als deze maakt mij sowieso erg gelukkig, wat zit dit masker bomvol goede stoffen.

07-Picture 048

Het masker zit in een handige tube, ideaal. Dezelfde tekst van het doosje staat ook op de tube, mocht je iets gemist hebben ehem.

1-20130119_192042

Op bovenstaande crappy foto heb ik het masker op alle vette delen van mijn gezicht aangebracht. Vooral de t-zone. Op de rest van mijn gezicht zit het Hypo Sensitive masker van Dr. van der Hoog, deze is iets verzorgender voor de droge delen van mijn gezicht. Ik dacht dat het masker van Dr. Organic hard zou worden, aangezien het een ‘modder’-masker is. Dit was niet het geval, gelukkig, want ik vind dat zo’n rotgevoel.  De geur is echt een beetje modderachtig, niet heel lekker maar ook niet vervelend.

11-Picture 054

Nadat ik het masker had verwijderd van mijn huid had ik niet een wow-gevoel. Maar dat heb ik nooit eigenlijk na een masker. Wel voelt mijn huid zacht en gevoed aan, maar ik zie geen enorm verschil. Of mijn huid er écht van opknapt durf ik niet te zeggen, ik denk dat ik dit masker dan toch één of twee keer per week zou moeten gebruiken. Het verzorgende gevoel is erg prettig, maar ik heb niet het idee dat ik minder glim, ondanks dat ‘ie talg regulerend zou moeten zijn. Ik vind het een prettig masker maar ik denk dat ik ‘em vaker zou moeten gebruiken!

Dr. Organic is o.a. te verkrijgen bij de Tuinen en kost €11,99 voor een tube van 100 ml.

Bedankt voor het lezen!
With love,

Chinouk

1 Reactie
  • Lieke
    februari 20, 2013

    Lijkt me een erg fijn product!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *