Permanente Make-up Wenkbrauwen, 3 behandelingen later

Door 4 0

Een aantal maanden geleden heb ik een uitgebreid verslag geschreven over mijn ervaring met permanente make-up. Deze werd bij mij op mijn wenkbrauwen geplaatst en vandaag wil ik je gaan vertellen hoe het uiteindelijk is geworden. Ben ik er nog tevreden mee? Heb ik spijt of zou ik het zo opnieuw doen? Kijk je mee?

image

De salon waar ik de permanente make-up liet zetten heet Flavourvisagie en is van origine een visagiesalon. De eigenaresse, Fleur, is de enige in het bedrijf die permanente make-up zet en is hier erg bedreven in. Omdat ik zelf een aantal maandjes heb stage gelopen bij Flavourvisagie, weet ik hoe hygiënisch, precies en klantgericht Fleur te werk gaat. En dat is toch ook wel erg fijn als het gaat om iets wat zó belangrijk (en opvallend) is in het gezicht: je wenkbrauwen. In het eerste verslag heb ik uitgebreid geschreven over de eerste behandeling. O.a. schreef ik dat Fleur alle tijd nam om de perfecte vorm te maken bij mijn gezicht, de tint die de wenkbrauwen zouden moeten worden en dat ze tijdens het “zetten” van de PM, heel precies werkte en regelmatig vroeg of ik zelf wilde kijken (of ik onregelmatigheden zag). Na de eerste behandeling waren mijn wenkbrauwen erg “perfect” en “hard”. De vorm was ik zeer tevreden over, maar de kleur moest ik nog even afwachten aangezien die er anders uit zou komen.

DSCN4209

Nadat de eerste week was verstreken na de allereerste behandeling (deze was in juni), zag ik pas het resultaat. De kleur was zó zacht vergeleken met de harde, donkere tint die in eerste instantie op mijn wenkbrauwen zat (die valt eraf, samen met het korstje). Op sommige plekjes had de inkt niet perfect gepakt, ook was het ‘staartje’ van mijn wenkbrauw ietswat te licht. Geen probleem, ik had nog twee nabehandelingen te goed, dan zal het wel goed komen!

DSCN4381

De tweede behandeling (in augustus) werden mijn wenkbrauwen geperfectioneerd. Fleur zag direct wat er nog “verbeterd” moest worden aan mijn wenkbrauwen en vulde alle stukjes in die na de eerste behandeling wat te licht waren opgekleurd. Ook als de vorm niet helemaal gelijk was, corrigeerde zij dit.

DSCN5211

In oktober heb ik mijn derde en laatste behandeling gehad, hierin heeft ze de puntje op de i gezet en nu zijn (en blijven ze voorlopig) zoals op bovenstaande foto. Waar ik de eerste keer wel twee á drie uur bezig was bij Fleur, was het de laatste keer misschien een krap half uurtje. Ik ben ontzettend blij met de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen, beter hadden zij niet gekund. Zie je trouwens ook de ‘time lapse’ van mijn haar, haha!

Zou ik het overnieuw doen? JA! Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk de keuze heb gemaakt om permanente make-up te laten zetten op mijn wenkbrauwen en ga ze absoluut laten bijwerken zodra ze gaan vervagen (na ongeveer anderhalf jaar). Uiteraard ga ik sowieso terug naar Fleur, ik vertrouw haar 100% met mijn brows haha! Mocht je meer willen weten over Flavourvisagie, over permanente make-up of alle andere diensten die de visagie salon aanbiedt, kijk dan even op deze website: flavourvisagie.nl

Liefs Chinouk

4 Reacties
 • Suzanne
  november 20, 2014

  Leuk Chinouk, ideaal! Ik laat mijn wenkbrauwen meestal verven, maar dat gaat er snel weer uit. Dus nu kleur ik het maar weer bij met wenkbrauwpoeder :)

 • Jasmijn
  november 20, 2014

  ‘t Ziet er zo goed uit bij jou, maar bij mezelf durf ik het niet echt. Ben zo bang dat het zou mislukken! En in België weet ik ook niet waar een goeie visagiste voor dit soort werk zit.

 • Anouk
  november 20, 2014

  Ik vind het er erg mooi en natuurlijk uitzien! De vorm en de kleur zijn ook echt super gedaan. Lijkt mij echt heerlijk om ‘s ochtends wakker te worden met perfecte wenkbrauwen, haha

 • rachel
  november 20, 2014

  ziet er goed uit meid zelf zou ik het nooit durven haha liefs x

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *