Nivea Sensitive Reinigingsmelk

Door 3 0

Wel toevallig dat ik nu elke begin van de maand een nieuwe reinigingsmelk ga gebruiken, hihi. Vorige maand was de reinigingsmelk van Garnier me niet zo bevallen, ik hoop dat deze variant van Nivea, uit hun Sensitive lijn, mijn geïrriteerde huid niet erger maakt en mijn make-up er goed afhaalt. Kijk je mee naar mijn korte review?

DSCN4704

DSCN4705

Na alle lovende reviews over de Sensitive lijn van Nivea, besloot ik hun reinigingsmelk te proberen. Ik had al kennis gemaakt met de bijpassende micellaire water, die mij goed beviel, dus ik had er wel vertrouwen in. Ik vind de verpakkingen van Nivea erg mooi geworden sinds ze een transformatie hebben ondergaan! Stevigere flessen, mooie klikdoppen en een simpele vormgeving. Op de voorkant van de fles staat duidelijk dat het product geschikt is voor de gevoelige huid, dat het mild reinigt en make-up verwijdert en dat er 0% parfum, kleurstoffen en parabenen in zitten. Klinkt goed!

DSCN4706

DSCN4707

Informatie op de achterkant van de fles. En wat ben ik blij om de ‘gebruiksaanwijzing’ te zien! Zacht in de huid masseren (met je handen werken dus) en af nemen met water! Perfect, precies zoals ik het zelf altijd doe en wat heel goed werkt voor mijn huid.

DSCN4708

DSCN4709

De substantie van de reinigingsmelk is precies goed, vrij vol en niet te waterig! Het masseert lekker in, prikt niet op mijn huid of in mijn ogen en spoelt af zonder een vettig laagje achter te houden. Het product bevat geen parfum, maar ruikt niet chemisch of wat dan ook, gewoon neutraal. Mijn make-up wordt heel goed verwijderd en achteraf hoef ik alleen een klein beetje mascara te verwijderen met een oogmake-upremover wat onder mijn ogen is beland. Achteraf voelt mijn huid niet trekkerig of geïrriteerd aan, gewoon zacht en schoon.

De uitslag op mijn wangen trekt langzaam aan weg en ik kreeg geen nieuwe bultjes of rode vlekjes erbij, zo fijn! Ik zie per dag dat mijn huid rustiger wordt, mede dankzij de Sensitive Reinigingsmelk van Nivea. Ik vind hem dus ook absoluut geschikt voor de gevoelige huid en mijn huid is er zelf heel blij mee. Aanrader voor delicate en kwetsbare huidjes!

DSCN4711-001

Nivea Sensitive Reinigingsmelk is te verkrijgen bij alle drogisterijen en de prijs ligt rond de €5.50. Ik heb hem destijds met een 1 + 1 gratis actie meegenomen, dus ik kan me de prijs niet goed herinneren, maar lag in elk geval rond de vijf euro. En met zo’n actie is het helemaal een koopje! Bedankt voor het lezen ☺

Liefs Chinouk

3 Reacties
 • Michaela
  oktober 4, 2014

  Wat fijn dat die zo mild is! Ik gebruik eigenlijk nooit reinigingsmelk alleen micellair water!

 • Melanie
  oktober 5, 2014

  Klinkt als een goede reinigingsmelk!

 • Suus
  december 26, 2014

  ik vond deze niet fijn. ik kreeg er een droge/trekkerige huid van. Van de dag en nachtcreme van deze lijn ben ik wel fan :)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *