Nivea Pure & Natural Reinigingsmelk

Door 2 0

Het is alweer een aantal jaar geleden dat Nivea uit kwam met hun “natuurlijke” verzorgingslijn ‘Pure & Natural’. Zelf ben ik niet heel erg van de ‘biologische’, ‘goede’, ‘all natural‘,-producten. Ik ben gewoon al blij als een product mijn huid niet irriteert. Bijna elke maand review ik wel een reigingingsmelk/crème en deze maand is het er eentje van Nivea. Kijk je mee?

DSCN4506

DSCN4508

Excuseer de ietswat vage foto’s, het was niet bepaald mooi weer toen ik de foto’s maakte. Gelukkig is het nog enigszins te lezen haha! Deze reinigingsmelk is geschikt voor elk huidtype, dus ik neem ook voor de gevoelige huidjes en bevat biologische Argan Olie en Aloë Vera. Hij beloofd de reinigen en mild make-up te verwijderen.

DSCN4509

Informatie op de achterkant en een gebruiksaanwijzing waar ik heel blij van werd! Er staat namelijk niet alleen: “Aanbrengen op watje, over het gezicht halen en verwijderen met tonic”, nee er staat uitgelegd dat je het ook kunt inmasseren met je vingers en afspoelt met water. Dit is de Schoonheidsspecialste-manier (zoals ik het heb geleerd op mijn opleiding) en dit werkt heel effectief. Veel beter voor de huid dan werken met die watjes!

DSCN4510

Allemaal fijne beloftes wat betreft de ingrediënten en de ingrediëntenlijst vind ik er ook erg goed uitzien, de mooie ingrediënten staan lekker bovenaan! Normaal gesproken let ik er niet zo op, maar het mag nu weleens gezegd worden, good job Nivea! Ook erg fijn dat er staat: “Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd”, dat is een goed teken voor mijn gevoelige huid.

DSCN4512

De geur van de Pure & Natural Reinigingsmelk is zacht en mild, totaal niet overheersend of iets. De substantie is wel een beetje anders dan ik gewend ben, deze is een stuk dikker en stugger dan andere soorten reinigingsmelk. Hierdoor heb je minder nodig van het product, maar je moet het goed masseren over de huid en daarna zeer goed naspoelen – anders blijft er een laagje achter. Make-up verwijderd ‘ie prima en hij laat mijn huid goed gereinigd en heel zacht achter. Hij prikt overigens niet in de ogen, ook fijn want ik verwijder mijn mascara altijd met melk.

DSCN4513

Ik vind hem erg prettig voor mijn huid! De textuur is een beetje anders en ik weet niet of ik die nou echt prettig vind, maar voor de rest is het een prima reinigingsmelk die niet irriteert en gewoon doet wat ‘ie moet doen! En voor degene die houden van natuurlijke ingrediënten in hun producten: dan is dit een aanrader.

Nivea Pure & Natural is te verkrijgen bij Kruidvat en kost: €6,29

Liefs, Chinouk

2 Reacties
  • Sophie Hol
    februari 24, 2015

    Ik ben op een of andere manier altijd allergisch voor Nivea. Er zit denk ik iets in het basisproduct waar ik niet tegen kan. Vet jammer:(

  • Rosanne
    februari 24, 2015

    De producten van Nivea gebruikt mijn moeder ook altijd en ik ook stiekem haha. Lijkt me een heel fijn product. liefs

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *