NEW IN: Guerlain Météorites

Door 9 0

Post ik een aantal dagen geleden nog een artikel over ‘minder cosmetica aanschaffen‘, kom ik nu op de proppen met een nieuw make-upproduct.. Ja, tegenstrijdig. Maar aan het einde van dit artikel begrijp je vast waarom ik de Guerlain Météorites moest aanschaffen. Kijk je mee?

DSCN5016

Guerlain Météorites, ‘Light Revealing Pearls of Powder’.

“In 1987 verwerkte Guerlain losse poeder tot een samenstelling van veelkleurige parels, het geheim van de absolute uitstraling voor elke teint. Météorites, uniek in hun lichte structuur en onnavolgbare geur van viooltjes, verlichten de schoonheid van de vrouw en hebben een cult status gewonnen.”

DSCN5018

DSCN5021

Zodra je de verpakking opent, komt er een heel schattig doosje tevoorschijn van een stevig materiaal. Een prachtig product wat eigenlijk altijd midden op je kaptafel (die ik niet heb) zou moeten worden tentoongesteld, zo mooi!

DSCN5022

Zodra je het dekseltje eraf haalt, komt er een puffje tevoorschijn. En dan eindelijk, daaronder.. de prachtige, gekleurde pareltjes.

“Vandaag de dag, bewaren Météorites het geheim van stardust-technologie, een licht creërende polymeer, welke licht transformeert in een, voor het blote oog, pure en eindeloze gloed op de huid. De samenstelling van corrigerende tinten van meteorieten zelfs uit de teint, met mauve om het licht op te vangen, roze voor jeugdige gloed en geel om op te lichten en om roodheid te vervagen. De schitterende parels en intensiteit van de kleuren zorgen voor een harmonieus en perfect op maat gemaakte helderheid. Egaal en een natuurlijke afwerking, de teint straalt perfectie uit.”

DSCN5023

DSCN5026

Die kleurtjes vind ik zo leuk! De geur is heerlijk van de pareltjes, geeft je een extra gevoel van luxe. Zodra ik met een vinger over de pareltjes ga, komt er al een hoop pigment af en dat had ik eigenlijk helemaal niet verwacht! Hoe mooi! De glans die van de pareltjes afkomt is niet zoals dat van een highlighter, véél subtieler maar het is wel te zien.

DSCN5113

Ik vond het erg moeilijk om het effect vast te leggen, maar ik denk dat het op deze foto aardig is gelukt. De zon trok al weg in de kamer waar ik een foto maakte en hij stond zelfs al wat laag, waardoor het licht enorm weerkaatste vanaf mijn gezicht. De pareltjes heb ik namelijk aangebracht over mijn jukbeenderen, langs mijn slapen omhoog, klein beetje op het voorhoofd en op de brug van mijn neus. Zoals je ziet ontstaat er een heel natuurlijk en mooi, ‘glowy’, effect. I like! Het is een heel subtiel effect, maar in het zonlicht is het echt een wereld van verschil, ik begrijp waarom de Météorites zo ontzettend populair zijn.

Ook frappant dat ik altijd één gouden lok heb aan mijn linkerkant, dat komt omdat het licht erop schijnt hoor, mijn haarkleur is één geheel in tint. Oh en die krasjes op mijn decolleté komt van de nageltjes van m’n konijnen, ik moet echt eens een dik vest aantrekken en dicht doen, want het ziet eruit alsof ik door iets ben aangevallen.

DSCN5028

Het doosje is prachtig, de pareltjes zijn té leuk en het HEBBEN-gehalte is hoog.. maar wat trok mij over de streep? Heel simpel: de prijs. Normaal kosten de Guerlain Météorites €50,90 wat ik een flinke prijs vind, al snap ik dan wel weer waar dat vandaan komt. Maar.. toen kwam ik er achter dat de pareltjes 70% waren afgeprijsd en ik ze mee kon nemen voor: €15,12! Ja. I’m a lucky duck! Dus vandaar dat ik de Météorites echt niet kon laten staan, zo’n aanbieding vind je nooit meer. De kleur die ik heb is Clair 02 en die ging eruit bij ICI Paris XL, vandaar dat ze zo enorm waren afgeprijsd. En in mijn ‘regels’ van de No-Buy staat dat ik gebruik mag maken van de aanbiedingen, dus.. ik ben nog helemaal goed op weg haha.

 

Liefs Chinouk

9 Reacties
 • Mjay
  november 6, 2014

  Oh wauw die verpakking! En het effect is ook heel erg mooi! En dat voor maar 15 €, super goede aanbieding 😀

 • Linda
  november 6, 2014

  Oh wauw, wat een beauty! <3

 • Michaela
  november 7, 2014

  Dit product is echt prachtig! :)

 • Kiss & Make-up
  november 7, 2014

  Helemaal akkoord, dit is echt zo’n HEBBENHEBBENHEBBEN item! :-) Heel mooi.

 • DQ
  november 7, 2014

  O my god, so pretty! Ik vind dit echt een prachtig product! X

 • bymarlayne
  november 7, 2014

  Prachtig product!

 • Nathalie
  november 7, 2014

  Wouw echt mooi product!!

 • Anouk
  november 7, 2014

  Wat een mooi product en dat voor die prijs, geweldig!

 • brenda
  november 9, 2014

  Dat is een mooie deal, meteorites voor 15 euro! Heb ze zelf ook, heb het sponsje onder de pareltjes gelegd, lijkt het doosje wat voller haha. Gebruik toch alleen maar een kwast!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *