New In! Currently Using Makeupヽ(^o^ヽ)

Door 1 0

Omdat ik de standaard reviews zo goed als vaarwel heb gezegd, maar natuurlijk wel nieuwe producten gebruik, leek het me leuk om ze samen in een artikel te zetten. Een drietal (voor mij) nieuwe producten die ik heb ontdekt en waar ik graag even mijn woordje over kwijt wil.

DSCN5925

Beautyblender Sponge®
De hype die al jaren woed over de welbekende Beautyblender spons, dus toen hij op het werk binnenkwam heb ik hem gelijk -ja, echt- aangeschaft. Ik ga er niet teveel woorden over vuil maken, maar oh boy lemme tell ya, dit sponsje is echt fucking amazing. Sorry, maar er moet een scheldwoord voor om extra kracht te zetten. Hij doet wat hij beloofd, verdeelt mijn foundation gelijkmatig over mijn gezicht, maakt alles mooi glad en het beste: er is geen textuur te zien. De dekking is geweldig, de finish natuurlijk, deze spons is echt een aanrader, promise.

Dior Skinflash Radiance Booster Pen
Ik gebruik al jaren de Yves Saint Laurent Touche Éclat en dit concealerpennetje van Dior is zo’n zelfde soort product. Een licht reflecterende, licht dekkende ‘concealer’ pen, vooral bedoelt om te highlighten. Ik gebruik de Dior Skinflash het zelfde als de YSL Touche Éclat, gewoon onder mijn ogen om het op te lichten en op mijn gezicht om roodheden te verdoezelen. Wat ik fijn vind aan deze variant van Dior is de dekking, deze is beduidend beter dan die van YSL. Nog niet te vergelijken met een échte concealer, maar voor lichte kringen is het echt een top product.

Lancôme Hypnôse Volume-à-porter
Het is lang geleden sinds ik een mascara heb ontdekt die écht heel erg fijn is. Al minstens zes jaar gebruik ik de Maxfactor Masterpiece mascara en nog geen enkele heeft deze van z’n troon kunnen stoten, maar nu ik de Hypnôse Volume-à-porter van Lancôme heb gebruikt komt deze heel dicht in de buurt om een nieuwe favoriet te worden. Hij heeft een prettig, niet te groot kunststoffen borsteltje met ‘haartjes’ die niet te ver van elkaar vandaan staan. De textuur is vrij nattig, maar is er zo eentje die met de tijd steeds beter wordt. Het effect op de wimpers? Perf. Hij geeft een prachtige verlenging, een flinke hoeveelheid volume (maar niet té) en de juiste hoeveelheid separatie. Nu nog even kijken hoelang ik met een tube kan doen, maar ik ben heel erg blij met deze mascara!

Ik ben ook wat nieuwe huidverzorgingsproducten gaan gebruiken, deze zal ik de volgende keer laten zien!

Liefs, Chinouk

1 Reactie
  • Nesrin
    februari 22, 2016

    Dat sponsje is retegoed en potjandorie Dior Skinflash die heb ik ooit ook gehad en waarom uit mijn stash is gehaald weet ik echt niet meer.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *