Currently using: haircare + styling products ♥ Spring 2018

Door 0 0

Wat betreft haarverzorging ben ik vrij ontrouw. Ik heb over de jaren hier en daar wel wat favorieten gehad en sommige producten gebruikte ik best wel een lange tijd, toch stap ik uiteindelijk weer over op iets anders. Iets nieuws. Iets met een leuke verpakking. Ik heb op dit moment geen ultimate holy grails, al hoop ik die natuurlijk wel te vinden. Ik vind het wel leuk om te laten zien welke producten ik op dit moment graag gebruik!

image1-001

Hema Repair shampoo + conditioner
Omdat Hema dierproefvrije cosmetica verkoopt, wil ik wat meer producten proberen van ze. Ik ben begonnen met de shampoo en conditioner uit de “Repair” lijn. De shampoo bevat geen agressieve sulfaten, wat voor mijn gevoelige hoofdhuid prettig is, maar ook voor mijn gekleurde haar. Ik was mijn haar dagelijks en je kunt je voorstellen hoe snel mijn kleur daardoor terug loopt.. Ik gebruik deze producten nog niet op heel lang termijn, maar tot nu toe bevallen ze prima. Mijn haar glanst, voelt zacht aan – maar is niet slap, het ruikt lekker en mijn haar wordt er niet vet van.

Hema Hair Repair Oil Serum
Bijpassend het serum, ook daar ben ik goed over te spreken. Ik vind het erg prettig dat de geur het zelfde is als de shampoo en conditioner, hierdoor ruikt mijn haar extra lekker. De substantie is niet te dik, maar ook niet te waterig en daardoor dus goed verdeelbaar door het haar.

Ben ik blown away door de Hema haarverzorgingsproducten? Nee niet super erg, maar ik vind ze heel fijn op dagelijkse basis en dat vind ik wel belangrijk. Het is zacht voor mijn haar en portemonnee, wat ik een enorm pluspunt vind. Het is makkelijk te verkrijgen: ik heb twee Hema’s in mijn buurt! En dierproefvrij.. want daar wil ik wat meer rekening mee houden.

image2

L’Oréal Techni Art Hairspray
Maar, deze haarspray, daar is geen twijfel over mogelijk: dit is een nieuwe favoriet. Hij is bijna op, wat me lichtelijk paniekerig maakt (grapje), want ik ken geen spray die zo goed werkt als deze. De spray geeft een fijne mist, maar komt met genoeg kracht eruit om mijn haar goed te fixeren – ik heb namelijk weleens een haarspray gehad die als een soort slap straaltje vernevelde en dat maakt mijn haar alleen maar slap en vet. De geur is goed, niet te overheersend (looking at you, Elnett..) en mijn haar behoudt dezelfde textuur/volume die ik er ‘s ochtend in creëer. Ik heb niet veel product nodig, mijn haar wordt niet klitterig en het wordt ook niet sneller vet.

Tangle Teezer
Deze borstel is gewoon het beste om door je haar te raggen en alle klitten er redelijk pijnloos uit te krijgen. Meer hoef ik er niet over te zeggen, al jarenlang favoriet.

Liefs, Chinouk

image1 (1)

No Comments Yet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *