Miss Dior Blooming Bouquet

Door 6 0

Op mijn wishlist van april stond er een mooie flacon van Miss Dior Blooming Bouqet, een geur waar ik helemaal weg van was. En dat heb ik niet snel, dat ik een geur zó lekker vind, dat ik hem moet hebben. Na een aantal weken heb ik Blooming Bouquet eindelijk in bezit en pronkt de schattige flacon naast de rest van mijn Miss Dior collectie.

DSCN5125

De flacon van Blooming Bouquet is net zo chique en meisjes-achtig als de rest van de Miss Dior flacons. Het strikje is en blijf iconisch! Wat zegt Dior zelf over hun nieuwste Miss Dior creatie?

“A sparkling floral, Miss Dior Blooming Bouquet is a composition created like a dress embroidered with a thousand flowers. This new floral bouquet pays homage to Christian Dior’s legendary passion of flowers. It glorifies the mandarin and the peony on downy notes of white musk. The peony is at the heart of this new signature. Its unique trail combines the rose Damascus essence with fruity notes to recreate the outstanding scent of this flower, elusive in its natural state.”

En wat heeft de parfumeur (de ontwikkelaar van de geur) er over te zeggen?

The beauty of Miss Dior stems from the harmonious blend of citrus, floral and woody notes, with Chypre base notes. Miss Dior is a promise of love.” – François Demachy

Een belofte van liefde, ah ja. Mooi! Ik wilde de tekst eerst vertalen, maar het komt juist zoveel mooier over in de originele, Engelse taal, vandaar dat ik het zo gelaten heb.
DSCN5126

Miss Dior Blooming Bouquet als het ware een explosie van bloemen, met een zachte, waterige touch. Perfect voor de lente en zomer, passend voor de jongedame die zowel stijlvol als verleidelijk en een tikkeltje speels wilt zijn. De geurnoten nog één keer op een rijtje: Italiaanse mandarijn in de top, pioenroos in het hart en witte musk als basis.

Klinkt dat niet hemels? Laat me je vertellen: dat is het ook! Blooming Bouquet is een Eau de Toilette, een perfecte keuze van Dior omdat hij luchtig genoeg is om te dragen op de warme dagen. Wel neem ik graag een travelspray mee om, mocht ik daar behoefte aan hebben, even bij te sprayen. De geur wordt naar mate de dag verstrijkt iets minder intens, maar verdwijnt niet compleet.

DSCN5133

Christian Dior heeft in mijn ogen een prachtige, vrouwelijke collectie van parfums op de markt gezet. Ik ben er helemaal weg van!

Miss Dior Blooming Bouquet is hier verkrijgbaar vanaf €69.75

Liefs, Chinouk

6 Reacties
 • Natiza
  juni 29, 2015

  Laatste waar je over gesproken had die heb ik ook .. heerlijke geur <3

 • Nesrin
  juni 29, 2015

  Ook al ben ik die hard fan van Chanel parfum dit geurtje van Huize Dior lijkt mij heerlijk. Classic.

 • Kiss & Make-up
  juni 29, 2015

  Deze vind ik echt heeeeerlijk gewoon! Alle Miss Dior geurtjes zijn super vind ik.

 • Kim
  juni 29, 2015

  Ik ben zo dol op dit geurtje!

 • Bianca
  juni 29, 2015

  Dit is vast een heerlijke geur en natuurlijk ook een prachtig flesje :)

 • fragrancy
  juli 24, 2015

  Leuke review, zelf vind ik deze geur van Dior niet bij mezelf passen, al vind ik hem wel heel lekker. Persoonlijk zou ik voor de Dior Addict gaan!

  De flacon is trouwens heel mooi klassiek en vrouwelijk , ik vind het jammer dat veel merken vaak een goedkope flacon hebben ..

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *