Mini Beauty Wishlist | winter 2016 |

Door 8 0
mini beauty wishlist 2016


♥ MAC Studio Fix Powder
Dit poeder hebben zowel mijn schoonzus als moeder in hun bezit en ik vind het zo prachtig zitten op hun huid! Het is een flink dekkende poederfoundation met een matte finish en een goede houdbaarheid, ideaal voor de vroege ochtenden met een lange werkdag voor de boeg.

♥ Burberry Eye Colour Silk Shadow ‘Pale Barley’
Een perfecte, neutrale oogschaduw met een satijnen finish voor een gesofisticeerde look, zonder er teveel moeite te moeten doen. De tint schijnt bijna iedereen te passen en het zou een echte must-have zijn!

♥ The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick ‘Adoring’
Ik ben helemaal weg van de donkere (matte) lippen, zeker rood tinten met een bruine ondertoon want die staan zeer flatterend. Ik heb nog geen enkele liquid lipstick en ik ben erg benieuwd naar deze variant van The Balm, ik heb er al goede dingen over gelezen.

♥ The Balm The Manizer Sisters
De highlighters van The Balm schijnen the bomb te zijn (bekt zo lekker!) en ik vind dit palet echt geweldig. Alle drie de tinten in één schattige verpakking zodat ik ze allemaal kan proberen!

♥ Urban Decay 24/7 Waterline 
Ik draag sinds kort steeds vaker zwarte oogpotlood op mijn waterlijn, maar het loopt altijd uit of het verdwijnt gewoon. Ik ben op zoek naar een ultra zwart oogpotlood, dat romig aanvoelt, makkelijk aanbrengt en super langhoudend is. Deze nieuwe variant van Urban Decay is speciaal gemaakt voor gebruik op de waterlijn en zou aan al mijn eisen moeten voldoen..

Mooie wishlist hè? Ja.. en toen kocht ik dit:

 

S151830_XLARGE

 

Ik ben verliefd op deze blush uit de lente collectie van Chanel. Deze ligt hier dus te pronken en al het bovenstaande zal even moeten wachten tot de next paycheck..

Liefs, Chinouk

8 Reacties
 • jeapiebel
  januari 27, 2016

  Dat je verliefd bent op deze blush uit de lente collectie van Chanel kan ik helemaal begrijpen. Hij is ook prachtig. Je maakt me benieuwd naar MAC Studio Fix Powder, omdat je moeder en je schoonmoeder hem hebt.

 • Withlovefroms
  januari 27, 2016

  Leuke wishlist!

 • LA DOLCE EVITA
  januari 29, 2016

  De beautyproducten van Burberry vind ik alleen al fantastisch door de verpakkingen. Ik heb swatches gezien van de blush en het is een erg mooi koraalkleurtje als je de kleuren met elkaar combineert!

 • Mariska
  januari 29, 2016

  Dit is zoo een mooie wishlist, ik wil het allemaal ook wel hebben! The manizer sisters <3

 • Nesrin
  januari 31, 2016

  Een wishlist met klasse. De blush van Chanel die ziet er zo mooi uit, ik zou er bijna een lik uit willen nemen.

  • Chinouk
   januari 31, 2016

   hahaha een lik!

 • Eva
  mei 15, 2016

  Mooie wishlist! Heb je er inmiddels al iets van? 😉

  • Chinouk
   mei 17, 2016

   Jaaa, het MAC poeder!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *