My ‘Red Lipstick’ Makeuplook

Door 9 0

Sinds een aantal maanden ben ik helemaal into the lipsticks! Ik ben zelfs rood gaan dragen, wie had dat gedacht? Maar ik vond het best moeilijk om rode lipstick te combineren met de rest van mijn make-up. Toch heb ik uiteindelijk een mooie combinatie gevonden, zodat het geheel niet te druk wordt maar mooi op elkaar aansluit. Kijk je mee?

DSCN4692

Ik begin bij mijn ogen, die zet ik op een subtiele maar toch zwoele manier aan. Ik begin met een oogschaduwprimer, waarna ik een crème-witte oogschaduw aanbreng op het gehele ooglid, van wimperrand tot wenkbrauw. Voor iets van diepte zet ik een licht bruine tint aan in mijn arcadeboog. Ik trek een zwarte vloeibare eyeliner in een lichte wing, het mag van mij nog heftiger maar dit gaat helaas niet bij mijn oogvorm. Met een donkerbruine oogschaduw zet ik ook mijn onderste wimperrand aan. Ik breng een zwart oogpotlood aan op mijn waterlijn, maar zoals je kunt zien verdwijnt die bij mij heel snel. Iemand tips? Een flinke lik mascara en de ogen zijn opvallend, maar niet té. Oh ja, vergeet de wenkbrauwen niet. Deze heb ik lichtjes aangezet en mooi strak gemaakt.

DSCN4697

Mijn basis houd ik egaal, ik zorg voor een mooie foundation en concealer die zorgen dat alles ‘flawless’ is. Ik breng wat bronzer aan om mijn gezicht genoeg warmte te geven en daarna breng ik een neutrale blush aan. Ik heb hiervoor een donkere, bruin/perzikachtige blush voor gepakt. Ik pak ook weleens een roze blush met een flinke bronze ondertoon, dat staat ook erg natuurlijk en vloekt niet met de rode lipstick. Eventueel een beetje highlighter op de jukbeenderen zorgt voor een mooie glow.

DSCN4706

En dit is dan het resultaat! Ik vind niet dat mijn ogen wegvallen, maar ze moeten ook niet te heftig worden opgemaakt zodat er teveel gaande is op mijn gezicht. Ik vind dit een mooie balans! Wat vind jij ervan? De lipstick die ik op heb is van MAC in ‘Russian Red’ samen met een MAC Lipliner in ‘Brick’.

Liefs, Chinouk

9 Reacties
 • Iris | Todayslipstick
  april 25, 2015

  Oeh pretty! Wat zie je er mooi uit, rode lipstick staat je goed!
  Liefs, Iris

 • Carlijn | Copy & Beauty
  april 25, 2015

  Wat mooi! Staat heel chique. Je kunt rood goed hebben, vooral door je donkere haar.

 • peggy timmermans
  april 25, 2015

  Wat sta jij ontzettend goed met zo’n rood! Je hebt het prima gecombineerd met je ooglook hoor, super gedaan!

 • Marie - You Beleza
  april 25, 2015

  Prachtige look! Staat je erg goed. Ik houd er ook van om een ‘simpelere’ ooglook te dragen met een wat heftigere lipkleur.

 • Akosua
  april 25, 2015

  Het staat heel leuk, mooie klassieke look.

 • indian2day
  april 26, 2015

  Staat je goed! Hou daar wel van, een basic look en je lippen lekker opvallend.

 • Kiss & Make-up
  april 26, 2015

  Mooi! Deze stijl en look staan je super. Heel klassevol en clean.

 • heidi
  april 26, 2015

  super mooi meid

 • Manwai
  april 28, 2015

  Prettyyyy!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *