Mascara die drie dagen blijft zitten? – Lancome Cils Tint

Door 9 0

Een tijdje geleden was ik voor mijn werk bij een training op het hoofdkantoor van Lancôme en daar vertelde ze mij al dat Lancôme een hele speciale mascara zouden uitbrengen, ten ere van hun Hypnôse mascara’s 10 jarige bestaan. Het zou iets worden wat niemand kende. Mijn interesse was uiteraard gewekt! Weken later hoorde ik in de wandelgangen dat Lancôme uit zou komen met een mascara die je drie dagen kon laten zitten! Woah..!  En toen hij binnenkwam op m’n werk, heb ik hem uiteraard gekocht om te proberen. Vandaag laat ik je zien wat voor ‘mascara’ Lancôme heeft uitgebracht die zo lang blijft zitten!

DSCN4190

DSCN4191

DSCN4192

Toen ik me eenmaal begon te verdiepen in het product, bleek het niet een echte mascara te zijn zoals wij het kennen. Lancôme introduceert het als een semi-permanente wimperverf die drie dagen blijft zitten. Hierdoor krijg je een natuurlijke definitie aan de ogen en een mooie, diepzwarte kleur. De ‘mascara’ is waterproof en als je hem er na drie dagen af wilt halen, dan gebruik je dus een twee fase oogmake-upremover (met een olie en lotionlaagje).

DSCN4193

DSCN4196

De verpakking van het product ziet er mooi en strak uit, precies zoals we van Lancôme gewend zijn! Het borsteltje heeft een hoop ‘haartjes’, zoals een ouderwetse mascara roller. Je ziet geen klontjes of een dikke substantie plakken aan het borsteltje, dat is al een goed teken!

DSCN4201

DSCN4202

Hier kun je het effect zien van de ‘mascara.’ Ik moet eerlijk zeggen dat het bijna net zo goed is als mijn normale mascara! Ik krijg een mooie verlenging, wat volume en de wimpers zijn mooi zwart. Ik had eerlijk gezegd het idee dat het effect heel minimaal zou zijn, omdat er ‘ultra naturel’ staat op het doosje. Ik ben blij!

DSCN4209

Een full-face foto, omdat ik het persoonlijk zelf altijd prettig vind om te bekijken hoe het plaatje wordt. Zoals je ziet geeft het me een minimal-make-up look en kan het perfect voor een dagje zwembad of strand! Ik vind de definitie van mijn ogen precies goed, zeker als ik verder geen make-up zou dragen (wat ik op bovenstaande foto wél op heb). En ja, mijn haar heb ik alweer geknipt haha.

DSCN4213

En dan is de hamvraag: blijft de ‘mascara’ drie dagen lang zitten? Nou, ik moet je eerlijk zeggen dat ik de twee dagen ‘maar’ heb gehaald. Ik heb zelf iets teveel laagjes gebruikt waardoor mijn wimpers plakkerig werden en allemaal aan elkaar plakte toen ik wakker werd. Wél is de ‘mascara’ perfect blijven zitten na het douchen! Ook heeft ‘ie niet afgegeven aan mijn kussen of op mijn gezicht. Ik geloof dus zeker dat het product makkelijk drie dagen kan blijven zitten, mits je niet teveel aanbrengt! Het eraf halen ging easy peasy met de waterproof oogmake-upremover van Garnier, zonder schrobben, dus ook dat is prettig voor mijn kwetsbare wimpers.

DSCN4195

Ik vind het een onwijs leuk zomerproduct! Ideaal voor op vakantie, als je niet ‘naakt’ naar het strand wilt of als je een natuurlijke definitie wilt aan je wimpers. Een laagje Cils Tint lost alles op. good job Lancôme! De prijs is: €28,80 bij Ici Paris XL.

Liefs Chinouk

9 Reacties
 • Linda
  juli 24, 2014

  Wat een uitkomst, lijkt mij vooral erg fijn voor op vakantie :)

 • me
  juli 24, 2014

  Lijkt me niet zo fijn voor je wimpers als je er mee gaat slapen.

 • Fabianne
  juli 25, 2014

  Oh wauw, dat klinkt echt perfect voor tijdens het surfen! Ik ben momenteel een beetje te veel geld over de balk aan het smijten, maar ik houd ‘m in mijn achterhoofd ;). Fijne review!

 • Janneke | Beautyroad
  juli 25, 2014

  Zelf vind ik het fijn om ‘s avonds met een schoon en make-uploos gezicht slapen ga. Maar voor op festivals lijkt me dit wel ideaal. :)

 • Bianca
  juli 26, 2014

  Het is vooral handig als je een feestje/festival hebt maar als ik ga slapen wil ik graag alle make-up van mijn gezicht af hebben x

 • Jasmijn
  juli 26, 2014

  Woeh, klinkt supergoed! Mascara aanbrengen vind ik altijd een vervelende karwei, en als ik het maar één keer om de twee dagen zou moeten doen, zou dit me veel tijd besparen. Zal ik ook uitproberen!

 • saskia
  juli 26, 2014

  Fijne review. Ik moet denk ik nog wel een beetje aan het idee wennen. Slapen doe ik het allerliefst zonder ook maar iets op mijn gezicht. Het idee is wel heel handig voor bijvoorbeeld vakantie. Het effect is ook heel erg mooi!

 • iiiThinkPink
  juli 26, 2014

  Handig voor op vakantie!

 • Anne Solveig
  juli 27, 2014

  Wat cool! Leuk dat je dit hebt getest!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *