L’Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Heropbouwende Crème

Door 3 0

DSCN4785

Ik ben een beetje laat met een review over dit product, haha want hij is ondertussen al langsgekomen in mijn “opgemaakte producten” artikel van afgelopen maand. Máár dat betekend wel dat ik er een goede mening over heb kunnen vormen! Ik heb de Elvive Total Repair 5 Heropbouwende Crème uitgebreid getest op haar dat wel wat extra verzorging kon gebruiken, kijk je mee naar mijn mening erover?

DSCN4786

DSCN4788

Elvive producten zijn al een hele lange tijd mijn favoriet, ik vind ze ontzettend fijn! Er is ook altijd wel een actie bij één van de drogisterijen, dus de producten hoeven helemaal niet veel te kosten. Bij één van die acties nam ik dus deze Heropbouwende Crème mee uit de Total Repair 5-lijn mee. Ik heb zelf nog geen ervaring met deze lijn, maar ik kan er van uit gaan dat het zeer geschikt is voor mijn gepermanente haar. Op de voorkant kon ik al lezen dat het zou helpen met gespleten haarpunten, het zou een verzachtende werking hebben en zorgen voor glanzend haar. Yeah, me needz that.

DSCN4789

DSCN4790

Informatie op de achterkant en de ingrediënten. Er wordt uitgelegd dat Cicamide helpt om beschadigingen in het haar en gespleten haarpunten helpt om opnieuw op te bouwen. Als je zoals ik een chemische behandeling ondergaat (voor het haar), dan weet je van te voren dat je haar een flinke klap te verduren krijgt en er zullen dus kleine beschadigingen komen in het haar. Sterk haar is zacht en glanzend, dus voor mij klinkt dit helemaal logisch. Je gebruikt het op (handdoek)droog haar en pakt zo’n 3 tot 4 pompjes. Mag meerdere keren per dag, zoveel en zo vaak je wilt.

DSCN4793

De Heropbouwende Crème is inderdaad heel erg luchtig, ik gebruik voor mijn schouderlange haar ongeveer vijf pompjes. Dit verdeel ik als ik uit de douche stap en m’n slag sprint er gelijk in. De crème verdeeld makkelijk, ruikt echt fantastisch en maakt mijn haar inderdaad erg zacht. Er zit een gezonde glans op en het valt luchtig. Ik had geen gespleten haarpunten en die heb ik nog steeds niet, dus ik heb absoluut het idee dat ‘ie helpt met het voorkomen er van door je haar sterk te houden. Ik geloof niet in producten die gespleten haarpunten kunnen repareren.

De gehele tijd dat ik de Heropbouwende Crème heb gebruikt is mijn haar krachtig en zacht gebleven, ik heb geen achteruitgang gemerkt in de gezondheid van mijn haar na de chemische behandeling. Dat vind ik knap, want er wordt dan echt rotzooi in je haar gedaan! Ik vind het een aanrader voor beschadigd haar of als kuur nadat je een intense behandeling ondergaat zoals permanenten, bleken, etc.

DSCN4794

Het enige minpuntje is dat er ‘maar’ 100 ml product in het pompje, hij is dus niet super zuinig in gebruik. Maar dit is natuurlijk maar wat je prefereert, iemand met minder dik haar als de mijne wilt misschien veel minder product gebruiken. Verder heb ik er niks op aan te merken! Ik mis hem best wel nu hij op is, dus zodra al m’n andere haarproducten op zijn, belandt hij vast wel weer in mijn kast haha.

L’Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Heropbouwende Crème kost €5,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

Liefs, Chinouk

3 Reacties
 • Marjolein
  mei 13, 2015

  Klinkt goed, ik vind dit soort producten ook altijd wel fijn om te gebruiken! :)

 • Natasja
  mei 14, 2015

  Ik heb nog nooit een heropbouwende creme gebruikt volgens mij. Ik probeer altijd zo weinig mogelijk haarproducten te gebruiken, omdat die mijn haar zwaarder maken en ik al zo weinig en zo dun haar heb 😛 ik ben momenteel wel wat producten aan het uitproberen.. en dan valt het me opeens op hoeveel grijze haren ik heb lol. Wel erg off-topic 😛 Ik ben blij dat dit product je goed bevalt!

 • robin
  mei 14, 2015

  oh ik ga hiernaar kijken! dit heb ik wel nodig 😀

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *