L’Oréal Paris Elvive Nutri-Gloss Luminizer Shampoo & Conditioner

Door 0 0

Hiiii, daar ben ik weer met een review over een duo shampoo & conditioner van Elvive. Ik heb echt al heel wat varianten gereviewed (Color-Vive, Full Fibre, Keratine Glad, Re-Nutritrion, Extraordinairy Oil) en vandaag wil ik het hebben over twee nieuwe aanwinsten. Elvive heeft namelijk hun Nutri-Gloss lijn uitgebreid met een aantal nieuwe producten die onder de ‘Luminizer’ naam vallen. Kijk je mee?

DSCN5213

De Nutri-Gloss lijn van Elvive is vooral gericht op (lang) dof haar dat wel een tikje glans kan gebruiken. Ze hebben de lijn een upgrade gegeven met dit Luminizer duo en een aparte spray, maar die heb ik niet. Ook dit duo is speciaal voor glansloos haar, dus ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de nieuwe beloftes zijn van deze producten!

DSCN5214

DSCN5215

Dat het voor glans zorgt, moge duidelijk zijn. De ingrediënten in deze producten zouden geïnspireerd zijn op ‘professionele technieken’, al weet ik niet zo goed wat ze hiermee bedoelen. De producten beloven direct schitterende glans, een langdurige verzegelde glans en sensationeel zacht haar.

DSCN5218

Op de achterkant (van de shampoo fles) staat het één en ander uitgelegd, ook over het innovatie Glycogel ingrediënt. Deze zou het oppervlak moeten egaliseren, hij zorgt dat de haarschubben in lijn staan met elkaar en dit zorgt voor de reflectie van licht. Ook omhult hij de haarvezel met glans, dit zou het effect moeten versterken en verlengen.

DSCN5219

DSCN5220

Ingrediënten van de shampoo, mocht je daarin geïnteresseerd zijn. De shampoo zelf is transparant, zelf vind ik dit prettig want transparante shampoo’s reinigen het haar net wat intenser. Luchtig haar gegarandeerd! Zoals elk ander shampoo van Elvive schuimt ‘ie met een kleine hoeveelheid goed op, verdeeld makkelijk door het haar en spoelt ook uit zonder residu achter te laten. Mijn haar voelt achteraf niet direct super zacht, maar wel glad.

DSCN5223

DSCN5224

De beloftes van de conditioner zijn precies hetzelfde als die van de shampoo, die ga ik dan ook niet herhalen. Ik heb wel de ingrediëntenlijst gefotografeerd. De substantie van de conditioner is prettig, niet te dik maar ook zeker niet te waterig, precies goed. Hij verdeeld makkelijk en spoelt ook goed uit, de conditioner laat mijn haar klitvrij en zacht achter. Niet ‘sensationeel’ zacht, ik associeer dat eerder met slap hangende lokken, maar wel zacht genoeg voor een dagelijkse conditioner. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik flink wat conditioner in mijn haar gooide om dit effect te bereiken, erg zuinig is deze conditioner dan ook niet. Maar let op; ik heb vrij beschadigd/droog haar, deze heeft wat meer voeding nodig dan gezond of dun haar.

DSCN5226

En hoe zit het met de glans? Tsja, dat vind ik moeilijk te zeggen omdat mijn haar van nature best wat glans heeft. Het duo maakte mijn haar gladder en zachter, dus het glans effect zal zeker versterkt worden maar niet zodanig dat mensen om mij heen een zonnebril op moesten zetten. Zo heftig was de reflectie van het licht dus ook weer niet! Maar mocht je dof haar hebben, dan is dit zeker een aanrader, want uiteindelijk maakt hij z’n beloftes waar als je de overdrijvingen negeert.

Ook viel mijn haar lekker luchtig, dus ook dames (of heren) met minder haar of haar wat snel slap wordt, kan dit duo prima gebruiken, het verzwaard namelijk niet. Oh en de geur is erg prettig, precies zoals de rest van de Nutri-Gloss collectie.

Elvive Nutri-Gloss Luminizer Shampoo (€4,49) en Conditioner (€4,49) zijn hier te verkrijgen.

Liefs, Chinouk

No Comments Yet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *