L’Oreal Paris Elvive Full Fiber Shampoo en Crème-spoeling

Door 1 0

Elvive is en blijft mijn favoriete merk qua haarverzorging. Mijn hoofdhuid reageert er tot nu toe heel erg goed op en mijn haar is in zeer goede conditie ondanks dat ik het de afgelopen jaren héél veel heb mishandeld met een stijltang, maar ook heb geverfd en gepermanent! Vandaag wil ik het hebben over de “Full Fibre” shampoo en crème-spoeling, een lijn die gemaakt is om je haar wat dikker te laten ogen.

DSCN5092

Een losse permanent, zoals ik hem heb laten zetten, zakt namelijk weer snel uit. Gelukkig ga ik binnenkort weer voor een nieuwe, maar om de tussenfase even op te vangen leek het mij een goed idee om de Full Fibre producten te gebruiken. Mijn eigen haar kan namelijk nogal futloos zijn. Laten we kijken of dat idee ook goed uitpakte!

DSCN5093

Laten we beginnen met de shampoo. De Full Fibre producten zitten in mooie verpakkingen en hebben leuke kleurtjes, makkelijk te herkennen. Op de voorkant staat vermeld dat de shampoo een “dikte creërend” effect heeft d.m.v. het filloxane ingrediënt en de shampoo is dan ook speciaal bedoeld voor haar dat dikte mist. De shampoo verdikt de haarvezel van binnenuit, dit zorgt voor voller en volupteuzer haar. Ah. Nou, het moge duidelijk zijn dat deze shampoo voor “dikker” haar zorgt, haha!

DSCN5095

DSCN5096

Op de achterkant staat er nog wat meer informatie over de shampoo, wat en hoe hij dat allemaal doet. Ook staat er een ingrediëntenlijst. Onderaan maken zij nog een belofte dat de dikte van je haarvezel na vijf applicaties is vergroot.

DSCN5097

De shampoo is crème-ig van substantie, terwijl je juist eerder zou denken dat ‘ie transparant zou zijn (zoals vele volume shampoo’s). Hij masseert prima in, schuimt goed op (vind ik altijd fijn) en spoelt makkelijk uit zonder residu achter te laten. De geur is fantastisch van deze lijn een beetje fruitig, heel erg lekker. Mijn haar voelt schoon, ruikt ontzettend goed en valt luchtig.

DSCN5098

DSCN5100

De crème-spoeling van de Full Fibre lijn heeft zo goed als dezelfde beloftes, dus die ga ik niet allemaal herhalen. De verpakking is net zo leuk en praktisch als die van de shampoo. Al bevat de crème-spoeling 200 ml. product en de shampoo 250 ml.

DSCN5102

De crème-spoeling is rijk en romig van structuur, maar heeft toch iets luchtigs. Bijna zoiets als slagroom! De geur is net zo lekker als de shampoo, dus dat versterkt elkaar waardoor mijn haar de gehele dag lekker ruikt! Mijn haar voelt ook zacht aan, wordt niet verzwaard en ik heb ook geen klitten. Fijne, luchtige crème-spoeling die je haar toch verzorgd!

DSCN5103

En hoe zit het dan met de belofte: “dikkere haarvezel na 5 applicaties”?! Nou, ik kan mijn haar niet onder een microscoop leggen, maar ik kan je wel vertellen dat mijn haar écht voller aanvoelt. Het valt goed, het zit goed, ja ik denk echt dat dit setje ermee te maken heeft. Ik heb een natuurlijk volume in mijn haar door deze producten en vriendlief vindt mijn haar altijd lekker ruiken: ik ben blij met deze producten! Aanraders als je ook wat voller haar wilt of héérlijk wilt ruiken haha!

L’Oréal Paris Elvive Full Fiber shampoo en crème-spoeling is hier te verkrijgen voor €4.05 per stuk. In de Full Fiber collectie bestaat ook een masker en een booster! :)

Liefs, Chinouk

1 Reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *