L’Occitane en Provence ♥

Door 5 2

DSCN5921

Ik ken L’Occitane al tijden van naam, maar tot voor kort had ik nog nooit producten van het merk gebruikt. Mijn tante gaf mijn moeder een handcrème cadeau en deze belandde -uiteraard- bij mij en sindsdien ben ik helemaal verslaafd aan dit heerlijke, luxe merk. De Shea Butter handcrème is een best seller van L’Occitane en ik begrijp waarom. De textuur is fantastisch: romig maar toch ook luchtig en trekt daarom snel in. Er zit 20% shea butter in de crème waardoor hij super verzorgend en verzachtend is, mijn eczeem achtige handen zijn er enorm van opgeknapt. En dan de geur van de Shea Butter lijn, oooh die is echt heerlijk! Een beetje babypoeder-achtig, helemaal mijn ding. Voor de kerst kreeg ik de Ultra Rich Conditioner uit dezelfde lijn, met dezelfde verzorgende werking én die fantastische geur. Voor mijn stugge, pluizende haar is het echt heerlijk spul. Het verzacht, ontklit, geeft glans en verminderd pluis drastisch. Ook zitten er weinig siliconen in, wat ik een mooi pluspunt vind: het doet dus écht iets voor je haar! Uit de Almond lijn heb ik een hemelse (ja, echt) bodycrème, namelijk de Milk Concentrate. Ook deze geur is echt verrukkelijk! Iets sterker dan de Shea Butter geur, maar voor lichaamsverzorging vind ik dat wel mogen. De crème lijkt een beetje geklopt, waardoor hij luchtig aan voelt, makkelijk uitsmeert (je hebt niet veel nodig) en het aller belangrijkste: NIET plakt. Hij voedt intens, maakt mijn huid heerlijk zacht en geeft een mooie glow. Ik ben super blij dat ik deze producten heb ontdekt, want ze zijn zó ontzettend fijn! De kleine tubetjes die je ziet op de foto zijn mini handcrèmes uit verschillende geurlijnen, deze heb ik nog niet gebruikt maar ik ben er wel heel benieuwd naar!

L’Occitane Ultra Rich Conditoner €15, Dry Skin Hand Cream €21, Milk Concentrate €39.

Liefs, Chinouk

5 Reacties
 • jeapiebel
  februari 6, 2016

  L’Occitane word ik altijd door leuke verpakking aangetrokken. Ik ben zelf ook al nieuwsgierig naar dit merk. Leuk dat je zo’n goed ervaring mee hebt. Dankzij mijn moeder. :-)

 • Nesrin
  februari 7, 2016

  Heel belangrijk dat het NIET PLAKT! Ik ken het merk alleen van zien en lezen en heb er helaas nog nooit iets van gekocht of geprobeerd.

 • robin
  februari 8, 2016

  ik heb hier ook wel eens handcreme van gehad, en vond het heel fijn~ ^^

 • Elles
  februari 9, 2016

  Ik denk dat ik me moet gaan schamen dat ik het merk niet ken. Het lijkt me erg fijn.
  Liefs,
  Elles

 • Mariska
  februari 11, 2016

  Heb de naam wel eens voorbij zien komen maar me er nooit in verdiept. Het ziet er wel heel aantrekkelijk uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *