Lancome Genefique Yeux Light-Pearl

Door 5 0

Long time no speak.. but I’m here now!

Gezichtsverzorging vind ik het allerleukste om te proberen en te gebruiken. Nog leuker dan make-up, omdat het echt iets verbeterd. Of juist niet.. want huidverzorging kan natuurlijk wat verkeerd vallen. Sinds ik bij Ici Paris XL werk (alweer 1,5 jaar!) merk ik wel wat voor producten en texturen ik prefereer. Ook voel ik verschil in kwaliteit en dat zie ik weer terug in mijn huid!  Ik probeer en gebruik een hoop verschillende merken, al heb ik nog niet zoveel ervaring met Lancôme. Toch wil ik je vandaag wat gaan vertellen over een onwijs leuk product uit het assortiment van Lancôme en wat ik ervan vind. Kijk je mee?

DSCN3989

DSCN3990

Lancôme Génefique Yeux Light-Pearl, een oogverzorging uit de Génefique lijn van Lancôme. Deze lijn is bedoeld voor de huid met beginnende lijntjes en rimpeltjes, hij verzacht én voorkomt ze! Nou heb ik nog geen last van dat soort dingen, toch was ik erg benieuwd naar dit product. Het is namelijk meer gericht op vermoeidheidstekenen te verminderen!

DSCN3991

Een prachtig tekstje van Lancôme, als je dan al niet verkocht bent? Het komt er dus op neer dat het product zorgt voor een jeugdige uitstraling door middel van een serum en de ‘Light Pearl’-applicator. Ik ben benieuwd!

DSCN3992

DSCN3993

Mijn vorige oogverzorging van Dior zat in een potje! Opzich prima hoor, maar eigenlijk is deze verpakking van Lancôme een stuk hygiënischer. Het is een vrij zware verpakking en ziet er chique uit, vind je niet? Er zit 20 ml. in wat best veel is, aangezien 15 ml de ‘norm’ is voor een oogverzorging.

DSCN3994

DSCN3995

En dan het allerleukste van het product: die applicator! Het is een druppelvorming balletje van héél koel materiaal, ik denk staal. Deze verkoelt je huid zodra je hem over de huid heen haalt en mijn wallen vinden dat heerlijk in de ochtend. Het geeft zo’n verfrissend gevoel! Er zit best veel product op de applicator, maar dat heb je ook wel nodig, anders glijdt ‘ie niet zo lekker over de huid.

DSCN3996

De oogverzorging is dus in een serum structuur en daar moest ik best wel eventjes aan wennen. Ik was ook bang dat het niet genoeg zou hydrateren voor mijn droge oogleden, maar niks is minder waar! Nadat ik het product heb aangebracht met de applicator en intens heb genoten van het verfrissende gevoel, masseer ik de rest in met mijn vingers. Het trekt in als een malle en zodra ik mijn concealer aanbreng, zit het prachtig. Echt een ideaal product voor in de ochtend! Ook merk ik zeker verschil aan mijn donkere kringen/wallen, al gaan ze natuurlijk niet voor de 100% weg. Ik vind het een heerlijke oogverzorging en ben blij verrast, wat een top dingetje, vooral die applicator haha. Of ik ook wat merk aan de anti-age werking? Nee, dat niet, maar ik ben dan ook pas 20 hihi. Dus, mocht je last hebben van vermoeide ogen en dus donkere kringen/wallen? Wil je dat je concealer goed zit zonder in de droogte lijntjes te trekken? Dan is dit echt een aanrader!

De prijs: €61,80 bij Ici Paris XL

Liefs Chinouk

 

5 Reacties
 • Kim
  mei 13, 2014

  Lijkt mij een heel fijn product!

 • Svenja
  mei 13, 2014

  Fijn dat het product daadwerkelijk een goed effect heeft gehad bij jou. Het klinkt echt als een heel fijn serum!

 • Michaela
  mei 14, 2014

  Lijkt me een super goed product, maar best wel prijzig.

 • Melisa
  mei 14, 2014

  Klinkt als een heerlijk product, maar voor die prijs moet ik het helaas toch laten!

 • Cynthiiaa
  mei 15, 2014

  Oh my god, hoe vet! Hahaha, de applicator is inderdaad heel gaaf om te zien. Ik houd wel van dat soort dingen, vooral omdat het zo’n verfrissend effect geeft. Staal zei je? Loving it! Vooral ook dat hij goed zijn werking doet!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *