Haircare routine | winter 2016 |

Door 1 0

Een van mijn goede voornemens was om niks geks (kort knippen o.i.d.) met mijn haar te doen in 2016, ik wil het namelijk flink laten groeien! Maar met een half uitgezakte permanent en vale highlights in mijn haar is het noodzakelijk om deze goed te verzorgen, aangezien ik weer lange lokken wil. Ik ben al goed op weg en heb ondertussen aardig door hoe ik het beste met mijn haar om kan gaan in deze kwetsbare staat (want: een hoop beschadiging). Kijk je mee naar de producten die ik nu gebruik?

DSCN5904

Head & Shoulders Sensitive Shampoo
Deze shampoo gebruik ik als eerste stap om mijn haren en hoofdhuid een goede reiniging te geven. Ruikt lekker, houdt mijn hoofdhuid rustig en wast alle styling/verzorging build-up er goed uit. Al jaren een favoriet en nog steeds!

Guhl Fris & Luchtig Shampoo
Stap twee is de Guhl shampoo, speciaal geformuleerd voor vet haar. Je haar twee keer wassen met shampoo zorgt ervoor dat het een goede dieptereiniging krijgt, hierdoor wordt het (ook met name door de speciale ingrediënten van de shampoo) minder snel vet. Ook vind ik dat Guhl shampoo’s m’n haar zo lekker zacht maken!

Gliss Kur Million Gloss Masker
Conditioner/haarmasker wissel ik enorm veel af, maar op dit moment gebruik ik een maskertje van Gliss Kur. Het ruikt erg lekker, mijn haar gaat er van glanzen, het wordt lekker zacht en het pluist ook nog eens een stuk minder. Ik ben er tevreden over!

DSCN5905-002

Shiseido Tsubaki Hair Oil en Emulsion
Aziatische haarverzorgingsproducten zijn echt amazing, vooral deze olie en crème van Shiseido. Ik gebruik eerst olie om mijn haar intens te verzorgen, daarna de crème om het zacht te maken en pluis te verminderen.

DSCN5909

Got2B Smooth ‘n Chic Lotion, Aussie Miracle Dry Shampoo en Got2B Rise & Shine Hairspray
Op de dagen dat ik m’n haar niet was gebruik ik enkel een stylingcrème, wederom om pluis te verminderen en deze variant van Got2B ruikt heerlijk zoet. Als mijn haar vettig wordt (meestal de ochtend voor ik het ga wassen), dan spray ik er flink wat droogshampoo in zodat het er fris uitziet/voelt en natuurlijk ook dat het lekker ruikt. Op dit moment is Aussie het beste voor mij! Als ik mijn haar opsteek gebruik ik altijd haarspray zodat het beter blijft zitten, ik heb nog geen vaste favoriet maar ik gebruik nu de Rise & Shine variant van Got2B en die is opzich prima.

Ik wil elk seizoen mijn haarverzorgingsroutine laten zien, om bij te houden welke favorieten erin blijven en welke worden geswitched!

Liefs, Chinouk

1 Reactie
  • Manwai
    januari 13, 2016

    oehh die van Shiseido ziet er heerlijk uit.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *