Guerlain Terracotta 4 Seasons

Door 3 0

Dat Guerlain mijn hart gestolen heeft, dat is geen geheim. Vandaag wil ik je hun meest luxe bronzer laten zien, de Terracotta 4 Seasons. Deze bronzer heeft een flink prijskaartje, ik ben benieuwd of die het waard is!

DSCN5049

Wat beloofd Guerlain met deze bronzer?

“Omdat uw teint lichter en donkerder wordt met de seizoenen, heeft Guerlain Terracotta 4 Seasons gecreëerd: een selectie van vier tinten die samensmelten tot een resultaat op maat met een natuurlijk ogende glans op elk moment van het jaar. Dit zonovergoten palet is perfect voor het shapen en highlighten van uw gezicht: gebruik de roze of donkere tinten als blush en de neutrale tinten over heel het gezicht. Om de juiste kleurkeuze gemakkelijker te maken heeft Guerlain een reeks gecoördineerde kleuren afgestemd voor ieder huidtype, zodat alle vrouwen kunnen genieten van het prachtige resultaat van een Terracotta gloed.”

DSCN5052

DSCN5056

Terracotta 4 Seasons zit in een prachtige verpakking die wat zwaarder is dan de originele terracotta poeders. Als je de compact opent komt er een vier kleurig poeder tevoorschijn, eentje die compleet mat is. Guerlain parfumeert bijna al zijn make-upproducten, zo ook deze bronzer, persoonlijk vind ik dat echt heerlijk. Geeft net dat extra plezier factortje aan het product tijdens het gebruik.

De vier verschillende tinten in de compact zijn bedoeld om af te stemmen op de tijd van het jaar, de lichtere tinten in de winter en de donkerdere in de zomer. Je kunt ze natuurlijk ook mixen, wat ik zelf doe, dat vind ik makkelijker. De poeder is inderdaad mat en zo verschijnt hij ook op de huid, maar hij blendt prachig in. Er is niks te zien van een poederige, opvallende laag bronzer, nee de Terracotta 4 Seasons smelt samen met je eigen huid om een ultra natuurlijke effect te creëren. Ideaal voor als je een minder egale huidtextuur hebt of als je zelf wilt beslissen waar je shimmer aanbrengt in het gelaat.

DSCN5057

Voor het aanbrengen en het effect dat hij op de huid geeft krijgt deze bronzer een 10, ik vind hem echt prachtig mooi. Gedurende dag blijft ‘ie prima zitten, maar niet uitzonderlijk lang of onslijtbaar. Ik ben er erg blij en vind het zeker een aanwinst voor mijn make-uptas, ideaal voor dagen dat ik een matte finish wil. Vind ik het de prijs waard? Ja, maar ik zou hem altijd proberen aan te schaffen met cadeaubonnen of een korting, anders is het elke keer zo’n aderlating!

Guerlain Terracotta 4 Seasons kost €58.71 en is hier te verkrijgen.

Liefs, Chinouk

 

3 Reacties
 • Melisa
  augustus 14, 2015

  Ben het met Manon eens, die prijs! In zo’n geval ben ik altijd blij dat de budget merken ook enorm vooruit gaan met hun producten. En het fijne is ook nog eens dat ze lekker budget blijven!

 • Kelly
  augustus 14, 2015

  Ziet er heel goed uit! Ben wel erg benieuwd naar swatches…

 • Saskia
  augustus 16, 2015

  Het is een flinke prijs maar ik hoor zo veel goede dingen over dit merk. Wil zelf ook nog eens iets moois proberen :)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *