Favorieten Augustus 2014!

Door 3 0

Augustus is met een hoop regen voorbij gevlogen en dus is het weer tijd voor een favorieten artikel! Kijk je mee?

DSCN4418

Dior Hydralife Pro-Youth Sorbet Creme & Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster
Over de Dior Sorbet Creme heb ik al een uitgebreid artikel geschreven, die je hier kunt lezen. Ik ga er daarom niet verder over doorzagen, maar het volgende kan ik je wel vertellen: ik kan niet meer zonder. Nadat mijn tweede potje crème opgegaan was, ben ik overgestapt op een andere verzorging van een ander merk. Ik heb dit een tijdje geprobeerd, maar het was ‘t gewoon nét niet. Mijn huid werd onrustiger, ik had het idee dat mijn huid een hoop vocht verloor en dat het bij lange na niet meer zo zacht was. En toen kwam vriendjelief precies op het goede moment, hij hoorde mij miepen over hoe ik mijn Dior verzorging miste en ik heb dus een nieuwe potje gekregen! Happy me! Tel daarbij een nieuw potje zelfbruiner druppeltjes bij op: de Clarins Glow Booster en mijn velletje kan er weer tegen aan. Dit zijn mijn skincare favorieten en niet alleen van de maand augustus, al sinds begin dit jaar!

DSCN4426

Neutral Skin Tonic
Ah, toner/tonic. Een product wat mij nooit echt gelegen heeft en ik gebruik het ook maar af en aan. Dan een tijdje zit het in mijn routine en dan weer een hele tijd niet omdat ik ze vind plakken. Ik had nog een driekwart vol flesje van deze tonic liggen in mijn lade, dus ik besloot hem toch maar even op te maken want hij lag er al een jaar (schaam je, Chinouk). Deze tonic van Neutral is zoals de naam al doet vermoeden, heel neutraal voor de huid. Geen parfum of alcohol, niks wat kan irriteren. Hij plakt niet, trekt snel in en haalt alle restjes weg van andere reinigingsproducten of make-up. Ik gebruik deze tonic als volgt: in de ochtend om na het scrubben de laatste korreltjes weg te halen. Dit doet ‘ie perfect en ik kan direct erna mijn dagverzorging aan brengen zonder dat de boel gaat plakken. En eerlijk? Ik vind dat toch wel erg prettig! Mijn huid krijgt ook een tikkeltje meer verzorging en ik vind geen verdwaalde scrub korreltjes in plooitjes of wat dan ook. Ik gebruik het niet in de avond omdat ik na het douchen echt geen make-up meer op mijn gezicht heb, maar in de ochtend is het een prettige tussenstap!

DSCN4419

DSCN4420

Essence Silky Touch Blush (50 sweetheart)
Deze blush heb ik een jaar geleden aangeschaft voor een complete budgetlook, die kun je hier bekijken. Ik heb deze blush daarna eventjes aan de kant laten liggen en keek er niet veel naar om. Maar de afgelopen weken pakte ik hem er af toe toch bij en ik vind het eigenlijk toch wel een budgettopper. Oké, hij blijft misschien niet acht uur lang zitten, maar hij houdt het nog redelijk lang vol! Daarbij geeft ‘ie een prachtige glow over de wangen, blendt hij makkelijk en is de kleur neutraal en makkelijk te combineren. Hij geeft een rozige blos en ik gebruik hem het liefst op mijn vrije dagen als ik niet té zware make-up op wil, maar er wel fris uit wil zien.

DSCN4421

DSCN4424

Dior Hydralife BB Eye Creme
Sinds ik concealer heb ontdekt kan ik absoluut niet meer zonder, het is één van mijn favoriete make-upproducten! Al zijn alle make-upproducten een favoriet bij mij.. Nou goed, ik vind het ideaal om alle donkere plekjes mooi te kunnen oplichten en ‘t aanzicht van onzuiverheden te kunnen verzachten. Een laagje minerale foundation eroverheen en klaar, een perfecte basis. Deze BB Eye Creme van Dior geeft een perfecte dekking, niet te licht maar ook absoluut niet volledig. Hij hydrateert de huid, wat fijn is voor mijn droge oogleden en je ziet hem absoluut niet zitten, ik vind hem zo fijn! Ik heb de kleur 01 en die is niet heel erg licht, maar perfect voor mijn huidtint. Ik heb hem een tijdje genegeerd in mijn make-uplade, maar ik begrijp zelf niet helemaal. Deze BB Eye Creme verdiend veel meer liefde!

DSCN4425

Yves Saint Laurent Baby Doll Mascara
Ik heb ook al een review geschreven over deze mascara, die je hier kunt lezen, maar ik vond dat ‘ie absoluut een plekje had verdiend tussen mijn andere favorieten van deze maand. Wat een geweldige mascara is dit zeg! Hij geeft een prachtige verlenging, een goede dosis volume en wordt niet hard gedurende dag. Mijn wimpers krijgen er een enorme boost van en ik ben er helemaal verliefd op. Ik ga dan ook absoluut nog een back-up aanschaffen! Ik ga er verder niet over door, de rest van mijn mening kun je lezen in de review.

DSCN4417

Zo dat waren ze weer, mijn favoriete producten van de afgelopen maand – vooral wat herontdekte producten die ik al had liggen in mijn collectie, maar ook een enkele nieuwe. En gelukkig heb ik wat oude liefdes weer terug in mijn leven, hihi. Wat waren jouw favorieten van afgelopen maand?

Liefs Chinouk

3 Reacties
 • Manon
  september 3, 2014

  Wat een mooie favos heb je !

 • Saskia
  september 3, 2014

  Sweetheart heb ik ook, inderdaad een mooie en fijne blush! Mooie favorieten.

 • Jasmijn
  september 4, 2014

  Ah, nu maak je me super benieuwd naar de Dior Sorbet Creme! De oogcrème vind ik al fantastisch, maar dit zou mijn routine vervolledigen :)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *