Fall Wishlist 2015!

Door 3 0
fall wishlist

 

Mijn current wishlist is op dit moment vrij bescheiden (eigenlijk heb ik gewoon de helft er niet bij gezet), maar alle items zijn noodzakelijk zo heb ik besloten. Om te beginnen: een paar cutie pumps met een blokhak (trending!) en een ronde neus. Ik ben niet zo’n doorgewinterde hakkendrager, dus dit lijkt me een mooi paar om mee te oefenen. Een mid-lengte, wollen jas: ook zeer nodig. Want een donzen jas op een jurkje is not okay en elk najaar mis ik zo’n jas. No more, binnenkort heb ik deze in mijn bezit.

Ik wil heel graag een olijf kleurig oogpotloodje, perfect voor een zwoele fall makeuplook in combinatie met rode lippen en bruine oogschaduw! En dan nog een donker, glanzende bos haar erbij, dat zou het afmaken. Mijn haar is wel donker geverfd, maar echt gezond is het dus niet. Als advies heb ik te horen gekregen dat het tijd is om shampoo en conditioner te halen bij de kapper, dit zou al een wereld van verschil moeten maken.

Wie was er fan van het eerste album van Lana Del Rey? Me! Haar tweede album vond ik tegenvallen, maar het schijnt dat haar derde en nieuwe album meer weg heeft van het eerste. Ik heb al enkele nummers gehoord en toen het album uitkwam 18 september was ik er weg van. Ik denk dat ik deze ga aanschaffen, gewoon om haar te steunen! En als laatste: de iPhone 6S. Hij is uitgekomen in het rosé goud en it’s perfect. Het wordt even diep tasten in de buidel maar dan heb je ook wat – een rosé gouden telefoon, that’s what.

Items shown:
Clarks Gabriel Candy
Lana Del Rey Honeymoon
H&M Coat
L’Oréal Professionel Absolut Repair Shampoo & Conditioner
Apple iPhone 6S Rose Gold
Clinique Skinny Stick Olive Tint

Liefs, Chinouk

3 Reacties
 • Bianca
  oktober 21, 2015

  Mooie wishlist, die iPhone mag ook wel mijn kant op komen :)

 • Rebecca
  oktober 21, 2015

  Wauw helemaal nooit bij nagedacht om zo een mooi kleurtje als eyeliner te gebruiken. Nu wil ik het ook proberen hihi

 • Grim&Glam
  oktober 23, 2015

  Mooie jas! En ben dol op Lana del Rey.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *