Fall Bunnies & Guinea Pigs Photo’s

Door 3 0

Nu het kouder weer is, rennen de beestjes nog wel buiten rond maar niet meer zoveel. Ze hebben het toch al snel koud en gaan dan snel tegen elkaar aan zitten. Op een zonnige, maar frisse herfstdag schoot ik weer wat leuke foto’s van ze. Die deel ik vandaag graag met je!

DSCN5642

“Hoomin? ‘R u there?”

DSCN5643

Mijn lieve Billy is toch zo’n fotomodel hè? Deze foto is echt m’n favoriet omdat het zo typisch ‘hij’ is haha. Z’n oortjes horizontaal gespitst zodat hij alles hoort. En dan z’n lieve, zachte blik! De zonnestralen maken het af. ♥

DSCN5659

Mijn herfst konijntje Ruby!

DSCN5653

And here we have a photo of the rare guinea pig named Muis.. Een foto maken van Muis is echt drama. Ze is heel schuw en bang, waardoor ze telkens weg schiet of doodsbang kijkt. Toch is het me gelukt toen ze dacht dat ze aan me ontkomen was!

DSCN5668

DSCN5670

Coco daarentegen is heel nieuwsgierig en ontzettend fotogeniek! Door haar lange haartjes is ze toch wel een grappige verschijning.

DSCN5656

Kleine Billy.

DSCN5671

Deze twee samen op de foto krijgen is ook best een gedoe, er beweegt er altijd wel eentje. Billy is hier verwoed likjes aan het geven.

DSCN5666

DSCN5663

DSCN5665

En als laatste een paar mooie shots van Ruby in de zon! Omdat de cavia’s niet meer buiten mogen zitten vanwege de nachtvorst, zullen die voorlopig niet meer voorbij komen, tenzij ik wat mooie binnenfoto’s kan maken. Ik hoop dat als er eenmaal sneeuwval is, dat ik wat leuke shots kan schieten met de konijnen. Al weet ik dat ze dat erg koud vinden aan hun pootjes haha..

Liefs, Chinouk

3 Reacties
 • Suzanne
  november 18, 2015

  Super schattig die foto’s, vooral die laatste met die snorhaartjes in de zon :)

 • Silkeblogs
  november 18, 2015

  Zo schattig! =D

 • Anouk
  november 19, 2015

  AAAAAWH SO CUTE!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *