Estée Lauder DayWear Lotion & Advanced Night Repair Eye II

Door 4 0

Ik blijf een skincare junkie, ik vind al die producten heerlijk! Vanaf mijn 13e ben ik frequent met crème gaan smeren, dit vond mijn moeder altijd heel belangrijk. En tot vandaag de dag smeer ik élke dag, hoe kan dat ook anders met een goede routine? Ik heb twee nieuwe producten van Estée Lauder waar ik je graag meer over wil vertellen. Kijk je mee?

DSCN5110

Ik heb al eens eerder kennis gemaakt met Estée Lauder, met hun befaamde Advanced Night Repair Serum en nu ook de DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Lotion en Advanced Night Repair Eye II. Een luchtige verzorging voor overdag met SPF 15 en een mooie oogverzorging met een gel-crème formule.

DSCN5111

Wat wordt er gezegd over de DayWear lotion?

“De nieuwe DayWear vermindert en voorkomt vroegtijdige tekenen van huidveroudering dankzij een exclusief Super-Antioxidantcomplex, vocht en een geavanceerd UV-Filter. DayWear helpt om de vele soorten huidverouderende vrije radicalen te neutraliseren. Het vermindert de eerste huidverouderingsverschijnselen zoals een doffe huid en fijne droogtelijntjes. Biedt onmiddellijke en langdurige hydratatie. Deze olievrije hydratatie in de vorm van een waterlichte lotion is makkelijk aan te brengen wordt snel opgenomen door uw huid. Ideaal voor de vette huid en alle huidtypes die in een warmer en vochtiger klimaat verkeren. De lotion heeft een frisse komkomkommergeur voor een onmiddellijke opkikker.”

DSCN5113

DSCN5114

Ik vind het ontzettend fijn dat het product in een pomp verpakking zit, in plaats van een tube of iets. Één pompje is genoeg product voor heel mijn gezicht; lekker zuinig in gebruik dus! De lotion voelt heerlijk verfrissend aan op mijn huid, trekt direct in en laat geen plakkerig laagje achter. Dit laatste is voor mij in de zomer altijd een must, álles plakt, dus verzorging moet zo licht mogelijk zijn maar wel goed hydrateren. En dat doet deze lotion! Mijn huid voelt zacht, gehydrateerd en comfortabel aan. De geur is inderdaad prettig, een acht frisse komkommer geur die niet te lang blijft rondhangen. Ik ben zeer te spreken over deze lotion, met name omdat ‘ie zo snel intrekt en mijn huid niet plakkerig maakt!

DSCN5115

Wat wordt er gezegd over het Advanced Night Repair Eye II?

“Geef uw ogen opnieuw een jeugdige uitstraling. Verbetert zichtbaar alle belangrijke factoren die bijdragen tot een jeugdige, stralende blik. Lijntjes, rimpels en zwellingen vervagen. De ogen zien er jonger en stralender uit, minder vermoeid en mooi opgelicht. Advanced Night Repair Eye bevat alle herstellende en preventieve technologiëen van ons #1 serum, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Het is bewezen: de oogcontour ziet er jonger, helderder en minder moe uit. Het serum heeft een luchtige, verfrissende textuur die onmiddellijk geabsordbeerd wordt. De oogcontour wordt verzacht en verfrist.”

DSCN5116

DSCN5118

Ik gebruik in de avond een oogcrème van Shiseido, die is namelijk lekker vol en romig. Daarom gebruik ik de Advanced Night Repair Eye II in de ochtend, door de prettige gel-textuur! Hij trekt direct in, geeft een geweldige boost aan hydratatie en blurt als het ware mijn oogcontour. Na aanbrengen is de huid rondom mijn ogen gladgestreken, ziet er gehydrateerd uit en mijn concealer glijdt er over heen als een droom. Heerlijk voor in de ochtend!

DSCN5119

Estée Lauder heeft me wederom niet teleurgesteld, deze producten zijn fantastisch voor in de zomer! Luchtig, hydraterend en trekken binnen een seconde in. Ondanks dat mijn huid nog wel wat kuren heeft (uitslag, bultjes, roodheden), reageert mijn huid prima op deze twee verzorgingsproducten. Deze blijven er voorlopig in, ben er erg blij mee :)

Estée Lauder DayWear Lotion (€54) & Advanced Night Repair Eye II (€51,30) is hier te verkrijgen.

Liefs, Chinouk

 

4 Reacties
 • Kiss & Make-up
  juli 29, 2015

  De oogcreme heb ik ook gehad en ik vond ‘m zeker oke. Aangename textuur inderdaad. Alleen had ik ‘m liever in een pompverpakking gezien.

 • Eline Blaise
  juli 29, 2015

  Deze klinken echt heerlijk! Jammer dat Estée Lauder zo prijzig is!

  Liefs x

 • Saskia
  juli 29, 2015

  Ik hoor vaak zo veel goede verhalen over de verzorging van dit merk. Ook dit klinkt echt heel erg fijn. De prijs is iets wat mij tot nu toe tegen houdt, maar ik zal vast eens iets kopen :-)

 • Akosua
  augustus 1, 2015

  Mooie producten, zeg. Ik heb nog wel een sample liggen van die eye cream, die moet ik zeker een keer gaan proberen, want het klinkt erg goed.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *