Essence Lash Mania Reloaded Mascara

Door 8 0

Ik wil je vandaag kennis laten maken met een budget mascara, die ik al meerdere keren opnieuw heb gekocht en eigenlijk erg van geniet, maar ik heb er nog nooit een review over geschreven! Alsof ik dit pareltje voor mezelf wilde houden, de egoïst dat ik ben. Afijn, dat was niet mijn bedoeling maar het is er blijkbaar gewoon tot nu toe niet van gekomen. Kom, lees snel verder, dan vertel ik je er wat meer over!

DSCN4760

De Essence Lash Mania Reloaded mascara heb ik ooit een keertje aangeschaft voor een volledige budget make-uplook, zonder er hoge verwachtingen van te hebben. Maar toen ik deze eenmaal vaker ging gebruiken, vond ik het een prima alternatief voor de duurdere mascara’s die ik prettig vind, zoals de Maxfactor Masterpiece of YSL Babydoll mascara. Oké, er helemaal aan tippen doet ‘ie niet, maar daar vertel ik strakjes meer over. Eerst wil ik het hebben over de verpakking, deze is op zich prima. Geen gekke vormen of kleuren, maar een simpele mascara verpakking die ietswat groot is uitgevallen. Maar er zit dan ook 10 ml. product in, wat bij de gemiddelde mascara 5 ml. is.

DSCN4761

Het borsteltje is de reden waarom ik in eerste instatie voor deze mascara heb gekozen uit het assortiment van Essence. Het is een kunststoffen borstel die ik het prettigst vind werken, deze separeren mijn wimpers namelijk het mooist. Ook is de borstel niet te groot waardoor alles er onder zit na het aanbrengen. Zal ik je nu het resultaat laten zien?

DSCN4731

Voor!

DSCN4734

Na een aantal laagjes Essence Lash Mania Reloaded Mascara. Best goed hè, voor een budgetmascara?

De substantie is precies goed tussen nat en droog, ook geeft ‘ie genoeg product af in één keer. Ook blijft de mascara redelijk flexibel, waardoor mijn kwetsbare wimpers niet afbreken! Qua volume is ‘ie niet zo sterk als in verlenging en seperatie, maar daarom wel makkelijk te combineren met een mascara die iets teveel volume geeft (if you get what I’m saying..) Ik kan niks zeggen over de krulkracht van de mascara, mijn wimpers zijn dat van nature, maar hij verzwaard ze in elk geval niet. De mascara brokkelt niet af, maar geeft wel af op mijn huid als ik hem aanbreng op mijn onderste wimpers. Het is dus een mascara met voor- en nadelen, maar voor het prijsje kan ik er niet teveel om zeuren. Ik vind het een fijn alternatief om te gebruiken bij een te plakkerige mascara of als ik geen zin heb om veel geld uit te geven. Dus voor mij tot nu toe de beste budgetmascara die er is!

Essence Lash Mania Reloaded Mascara kost €2,89 en is te koop bij Kruidvat.

Liefs Chinouk

8 Reacties
 • Mjay
  oktober 14, 2014

  Deze mascara is ook mijn favo budget mascara! En toch heb ik er ook nog nooit een review over geschreven 😀

 • Anniek
  oktober 14, 2014

  Wauw, wat ziet hij er goed uit! Ik gebruik zelf vaak maxfactor mascara’s, die werken echt top bij mij. Van budgetmascara’s had ik nooit zo’n hoog beeld, maar laatst ontdekte ik ook een mascara van Essence die ik echt superfijn vond! Ik weet niet meer precies hoe hij heette, maar hij heeft een metalicgroene verpakking…

 • Cheyenne
  oktober 14, 2014

  Deze lijkt me fijn,ik ga hem zeker eens proberen!

 • Akosua
  oktober 14, 2014

  Ik heb twee verschillende Essence mascara’s geprobeerd en daar kreeg ik brandende ogen en uitslag van. Voor mij dus geen Essence mascara meer, maar ik ben blij dat het jou bevalt.

 • Fleur van Vos
  oktober 14, 2014

  Ik ben nooit zo van Essence maar deze mascara ziet er goed uit!

 • Saskia
  oktober 14, 2014

  Heel erg goed voor een budgetmascara zeg! Essence verbaast mij wel, ik gebruik zelf de i love extreme en die vind ik ook zo fijn!

 • Bouchra
  oktober 15, 2014

  Hij ziet er zeker niet slecht uit voor een budgetmascara, mooi hoor!

 • Michaela
  oktober 15, 2014

  Het resultaat ziet er voor die prijs super uit!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *