Currently using: skincare ♥ Summer 2018

Door 0 0

image1 (1)

De afgelopen maanden ging het met mijn huid op en neer, soms zag deze er ‘redelijk’ gaaf uit, maar uitslag en roodheid had zeker wel de overhand. Ik heb deze periodes al lang en over het algemene helpt het om gewoon even terug naar de basis te gaan. Dat houdt voor mij in: weinig make-up op de huid en simpele huidverzorging, het liefst een milde reiniger en een zachte crème. Gelukkig lijkt het goed te gaan met mijn huid op dit moment, vandaar dat het me een leuk idee leek om mijn verzorgingsproducten weer eens te laten zien!

Nivea Double Effect Oogmake-upremover
Over het algemeen draag ik enkel wenkbrauwmake-up en misschien een klein beetje oogpotlood, dit verwijder ik in de avond met wat remover. Het liefst gebruik ik daar een 2-fasen oogmake-upremover voor, want dit werkt lekker snel. Op een watje, en klaar! Hierna spoel ik mijn gezicht af met water, want het laat wel een ietswat vettig laagje achter. Ik heb niet echt een favoriete oogmake-upremover, maar deze van Nivea is heel prettig voor mijn gevoelige ogen!

Bioderma Sensibio Cleansing Milk
Ik pak na een aantal dagen met alleen water te hebben gereinigd ook weleens een reinigingsmelk of na een dag waar ik meer make-up heb gedragen. Op dit moment heb ik een variant van Bioderma die mild is voor mijn huid, goed reinigt en niet prikt. Maar dit flesje komt uit Frankrijk, samen met het populaire micellaire water en eigenlijk ben ik er niet enorm van onder de indruk. Dus: voor nu heel fijn, maar ik ga hierna een soortgelijk product van een ander merk proberen.

Nivea Essentials Verfrissende Peeling
Van deze scrub heb ik al flink wat tubetjes opgemaakt, het blijft m’n favoriet. M’n huid wordt er namelijk zacht en glad van, maar ik ervaar geen irritatie. Mits ik hem niet té vaak gebruik, misschien een keer (maximaal twee) per week.

Creme de La Mer
Dit potje crème heeft mijn huid omgetoverd van een slagveld vol roodheid, eczeemplekjes en uitslag naar een zacht, gezond en glanzend velletje. Mijn huid heeft er jaren niet zo goed uit gezien als dat het nu doet en daar ben ik heel erg blij mee. Natuurlijk weet ik ook wel dat ik heus nog wel bultjes zal krijgen en dat het nooit helemaal perfect glad zal zijn, maar deze crème werkt echt als een tiet voor gevoelige huidjes!

En dit zijn alle producten die ik op dit moment gebruik. Ik zie dat ik geen dierproefvrije producten gebruik, wat ik natuurlijk erg jammer vind en ik zal dan ook op zoek gaan naar diervriendelijke alternatieven! Ook is dit berichtje een reminder naar mezelf dat ik niet teveel verschillende huidverzorging moet gebruiken want keer op keer zorgt het voor ellende..

Liefs, Chinouk

No Comments Yet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *