Cream Eyeshadows, i.c.m. Zoeva Brush ♥

Door 6 0

Crème producten zijn niet mijn sterkste kant en dat zijn ze ook nooit geweest, helaas. Toch heb ik er wel een aantal in mijn make-uplade liggen en ik vind het zonde om ze niet of zeer weinig te gebruiken! Daarom ging ik het één en ander proberen en kwam ik uit op een kwast die handig van pas zou kunnen komen. Kijk je mee?

DSCN5043

Ik heb vier crème oogschaduws in mijn bezit; Covergirl Bombshell Shineshadow ‘320 Ooh La Lilac’, Clinique Chubby Stick Shadow Tint For Eyes ’02 Lots O’ Latte’, Dior 1 Couleur Eye Gloss ‘530’, Clinique Lid Smoothie ’07 Pinkgo Biloba’. Ik vind het stuk voor stuk mooie tinten, ze zijn dan ook alle vier met een glimmende finish. Maar maakt niet uit met welk product ik werk, als ik zo’n crème oogschaduw aan wil brengen, krijg ik het nooit mooi egaal of goed geblend.

DSCN5041

DSCN5042

Daarom besloot ik eens de Zoeva ‘142 Concealer Buffer’, erbij te pakken een kwast die bedoelt is om, jawel – concealer mee aan te brengen. Het is een kwast met synthetische haartjes, wat perfect is voor vloeibare producten. Ook zijn de haartjes vrij stevig en zitten er een hoop compact bij elkaar, hij is ook weer luchtig genoeg om mooi te blenden. Shall we put him to the test?

DSCN5056

We beginnen met een schoon ooglid, ik heb enkel een laagje NARS Eyeshadow Base aangebracht.

DSCN5060

DSCN5062

Ik begin met de Clinique Chubby Stick en zet deze direct aan op mijn oogleden en smeer wat uit over het ooglid en iets in de arcade boog.

DSCN5063

DSCN5064

En daar komt het: ja hoor de Concealer Buffer van Zoeva blendt het perfect! De Chubby Stick geeft in principe een mooi pigment af, maar wordt al snel ‘weg’ geveegd, je kunt eventueel meerdere laagjes aanbrengen om meer kleur te krijgen. Omdat het een simpele look was, besteedde ik er niet al te veel aandacht aan.

DSCN5065

DSCN5066

Daarna pak ik de Dior Eye Gloss en zet wat stipjes van het gouden goedje aan de binnenkant van het ooglid. Dit product is overduidelijk vloeibaarder dan de Chubby Stick en daardoor ook makkelijker te verspreiden. Ik blend het wederom uit met de Concealer Buffer van Zoeva.

DSCN5067

DSCN5071

Op de bovenste foto zie je het resultaat, in het echt is het een stuk glanzender en zitten er overduidelijk gouden glittertjes op mijn oogleden. Maar het is wel subtiel genoeg voor een dagelijkse look! Op de onderste foto heb ik wat zwarte oogschaduw als eyeliner gebruikt, mascara aangebracht en wat subtiele nepwimpertjes geplakt (even oefenen voor de feestdagen!)

DSCN5107

De crème oogschaduws blijven gedurende dag perfect zitten en verschuiven niet, door de oogschaduwbasis van NARS kruipt het ook niet in de plooitjes. Ik heb nu twee tinten aangebracht, maar als ik ‘s ochtends haast heb zou ik eventueel ook alleen die van Clinique kunnen gebruiken voor een beetje definitie, ik zou binnen een halve minuut ‘put together’ eruit zien! Crème oogschaduw kan een heel mooi metallic effect geven en zoals ik al zei; het is erg langhoudend, ideaal voor lange werkdagen. Ik ben blij dat ik een kwast heb gevonden die het netjes blend en zorgt dat het er netjes uitziet, iets wat ik met mijn vingers (nog) niet kan.

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je wat heb gehad aan mijn tip! Zoeva kwasten kun je eventueel bestellen bij: themakeupspot.nl

Liefs Chinouk

 

6 Reacties
 • Laura - Dagelijkse hap
  november 14, 2014

  Erg mooie cream oogschaduw!! lekker neutraal :)

 • Kirsty
  november 15, 2014

  Ik ben normaal ook niet zo van de cream producten, maar in combinatie met de kwast van Zoeva ziet het er wel heel goed uit!

 • Laura
  november 15, 2014

  Hele mooie look! X Laura http://www.mixtfashion.com

 • Svenja
  november 15, 2014

  Wat een mooie zachte ooglook. Je bent echt een natural beauty!

 • Anouk
  november 17, 2014

  Wat een mooie ooglook heb je gemaakt zeg! De Dior Eye Gloss is echt een prachtig product, geeft net wat extra’s aan je look! XX

 • Fabienne
  november 17, 2014

  Ziet er goed uit en de kwast lijkt me erg fijn!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *