Clinique Chubby Blush Stick

Door 12 0

Toen ik deze Chubby Blush Sticks van Clinique voor het eerst binnen zag komen op mijn werk dacht ik: “Oh wauw, lippen, ogen, wangen? Wat komt hierna, Chubby Concealer & Foundation Stick?” hihi. Maar ik vond de Blush Sticks er vooral heel erg schattig uitzien en de tinten spraken me heel erg aan! Ik ben niet een enorme crème blush fanaat, maar ik wilde het wel graag gaan proberen. Zou het mooi blenden en goed blijven zitten? Lees snel verder, want ik ga je er van alles over vertellen.

DSCN4712

DSCN4714

Ik heb de Chubby Blush Stick van Clinique in de tint Roly Poly Rosy, een mooie warme roze tint. Ik vind dit soort tinten op mijn huid altijd heel fris en glowy staan, ik hoop dat ik hetzelfde effect bereik met deze Blush Sticks! De verpakking vind ik erg leuk en speels, precies zoals de originele Chubby Sticks voor bijvoorbeeld de lippen, maar dan net wat forser. Wat zegt Clinique zelf eigenlijk over de Chubby Blush Sticks?

“Ontdek de Chubby Stick Cheek Colour Balm. Deze transparante, romige crème geeft uw wangen de perfecte blos en is geschikt voor iedere teint. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp glijdt de Chubby Stick Cheek Colour Balm soepel over uw wangen. Die zo een stralende, langhoudende tint krijgen. Het product kan in laagjes worden aangebracht voor de gewenste kleurintensiteit en dekking, variërend van een natuurlijke gloed tot een meer intense blos.” 

Ahh, ik ben benieuwd!

DSCN4717

DSCN4718

De vorm van de Blush Stick vind ik erg prettig, niet te puntig maar ook niet te groot. Precies een prettige grootte om de blush te kunnen plaatsen waar je wilt. Het product smeert makkelijk uit en voelt niet stug aan, juist heel romig! De kleur vind ik fantastisch, lekker warm roze voor een mooie blos.

DSCN4723

DSCN4727

Ik heb op de foto enkel een héél licht dekkende foundation op, met een piepklein beetje concealer. Voordat ik het ging afpoederen heb ik wat Chubby Blush Stick aangebracht en deze met de Grand Stippling Brush (125) van Zoeva vervaagd. De tweede foto is misschien niet haarscherp, maar je kunt wel goed zien wat voor prachtige glow het product geeft! Je kunt inderdaad de kleur opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen (wat ik heb gedaan, ik hou van een flinke blush) of juist blijven vervagen met een Stippling Brush voor een zacht effect. Het product blendt als een droom, het geeft een egale kleur af en bevat goed pigment.

DSCN4741

DSCN4742

En full face! Zoals je ziet geeft de Chubby Blush Stick een prachtige pigmentatie af, met een mooie gouden glow er overheen. Het geeft in mijn ogen echt dat ‘fresh face’ effect. Gedurende de dag bleef de blush prima op zijn plek en is niet gaan vlekken. Ik vind het een heel erg leuk product en ideaal voor de snelle ochtenden, bijvoorbeeld als je je moet opmaken in de trein of iets. Ik ben er erg blij mee! Wat vind jij ervan?

De Chubby Blush Sticks van Clinique zijn verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris XL voor €25,95!

Liefs Chinouk

12 Reacties
 • Svenja
  oktober 6, 2014

  Mooi subtiel effect. Ik ben echt dol op Chubby sticks, ze zijn zo fijn!

 • Malou
  oktober 6, 2014

  Ziet er goed uit!

 • Kim
  oktober 6, 2014

  Mooi resultaat!

 • Tessa
  oktober 6, 2014

  Hij geeft echt een mooi subtiel effectje op je wangen! Heel erg mooi!
  Liefs, Tessa

 • Saskia
  oktober 6, 2014

  Het staat ontzettend mooi en natuurlijk bij je! Mooi!

 • Sara - Window On My Wardrobe
  oktober 6, 2014

  Klinkt heerlijk! Fijn om je lippen gehydrateert te houden!

  X Sara

  • Chinouk
   oktober 7, 2014

   Maar het is voor je wangen..

 • Melanie
  oktober 6, 2014

  Ik vind het een mooi effect hebben! Vind ze alleen wel heel erg veel kosten :(

 • Jasmijn
  oktober 7, 2014

  Aah, ik ben zo benieuwd naar die! Hij ziet er inderdaad heel fris uit bij jou!

 • rachel
  oktober 7, 2014

  looking good girl! liefs

 • bymarlayne
  oktober 7, 2014

  Ziet er goed uit!

 • Marlissa
  oktober 7, 2014

  Mooi zeg! Ik heb de chubby stick voor op de lippen en die is ook zo fijn :)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *