Christmas Wishlist 2015!

Door 2 1
christmas wishlist 2015

Elk jaar maak ik met veel plezier een wishlist, zo ook weer dit jaar! In het begin wist ik niet zo goed wat ik nou precies wilde voor Kerst dit jaar, maar toen kwam ik op de NARS webshop de 413 BKLR collectie tegen. Dit is een collectie met make-upproducten die enkel in de shop in New York wordt verkocht en online. Toen ik de collectie zag was ik direct verliefd, het schreeuwt “Chinouk!” Een grijze oogschaduw, prachtige warme roodbruine lipstick, een antraciet kleurige oogpotlood en een duo blush met twee roze tinten. Een mooi Kerst presentje van mij, pour moi. 

Al tijden (zo niet jaren-) lang heb ik een pashmina sjaal op het oog. Een echte, van zowel zijde als kasjmier. Ik heb het vriendje lief aangekeken, met mijn wimpers gefladderd en nu hopen dat ik 24 december zo een prachtige, luxe sjaal mag uitpakken. Verder heb ik een simpele horloge van Komono op het oog met een klein mini klokje, zo schattig. Deze klassieke gouden oorbellen met pareltjes van Lucardi vind ik ook erg mooi en omdat ik maar één paar gouden oorbellen heb, lijkt het me leuk om eens af te wisselen.

Met een heerlijke douchefoam van Rituals maak je me altijd blij, mijn favoriete varianten zijn dan ook Zensation, Tai Chi en Yogi Flow. Ook hun handcrème, Ginkgo’s Secret is een groot favoriet en daar zul je mijn handen een groot plezier mee doen. Ik zou dolgraag wat meer producten van L’Occitane willen proberen, te beginnen met hun Shea Ultra Rich Conditioner om mijn beschadigde haren lekker te verzorgen!

En dan nu maar afwachten wat Santa Claus voor me onder de kerstboom legt..

Liefs, Chinouk

2 Reacties
  • Silkeblogs
    december 16, 2015

    Het horloge vind ik écht prachtig! Zo simpel en elegant, ik begrijp waarom het op je wishlist staat =D x

  • jeapiebel
    december 17, 2015

    Mooie wish-lijst. Ik ben benieuwd naar NARS items, alleen hij is zo prijzig. :-)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *