Biotherm Aquasource Deep Serum

Door 11 0

Dat je de huid moet hydrateren met een lekkere dag- of nachtcrème, dat weet iedereen. Vocht is namelijk onwijs belangrijk voor de huid om goed te kunnen functioneren! Maar soms wilt je huid net dat beetje extra. Die extra shot vocht! Of wil je die volle, romige crème vervangen voor de luchtige substantie van een serum, omdat je bijvoorbeeld een vetter huidtype hebt. Ik wil je vandaag kennis laten maken met hét hydraterende serum van Biotherm: het Aquasource Deep Serum.

DSCN4141

DSCN4142

Dit serum is bedoeld voor elk huidtype en uiteraard vooral degene met een vocht tekort. Op de voorkant van de verpakking kan je er niet veel anders uithalen dan dat het een diep vochtverzorgend serum is met een prettige lichte textuur. Zullen we kijken wat er op de achterkant staat?

DSCN4146

Op de achterkant van de verpakking wordt beschreven wat de bron is van alle schoonheid: een perfect gehydrateerde huid. Eentje die vol zit met vocht, mooi stevig aanvoelt en een gezonde glans heeft. Daar ben ik het absoluut mee eens! Een gezonde huid doet zoveel voor je uitstraling en het zorgt voor een perfecte basis voor de make-up. Het serum beloofd de kwaliteit van de huid te verbeteren, glans te ‘bevrijden’, (ja zo staat het letterlijk omschreven) en je beautyritueel te verrijken. Het serum zou ook direct voor een mooie glow zorgen op de huid na het aanbrengen.

DSCN4143

DSCN4145

Leuke weetjes over het serum aan de zijkant van de verpakking! Zo zou het serum drie keer sterker geconcentreerd moeten zijn dan de oude versie: het Super Serum.

DSCN4147

Aan de andere kant staan de ingrediënten, voor de geïnteresseerden!

DSCN4148

DSCN4150

De verpakking van het Deep Serum ziet er prachtig uit! De vorm, de kleuren, het ombré effect.. het pompje! Perfect! Al zouden alle verzorgingsproducten in een plastic verpakking mogen zitten, vind ik namelijk veel makkelijker

DSCN4149

Extra girlie: de glittertjes in het glas!

DSCN4152

DSCN4153

De textuur van het serum is inderdaad heerlijk luchtig en bevat weer die minuscule glansdeeltjes, zo mooi! Hij hydrateert mijn vochtarme huid meer dan prima en voelt verkoelend aan. In vergelijking met het oude Super Serum vind ik inderdaad dat het lijkt alsof deze nóg beter werkt. Mijn huid ziet er gezond uit, zonder craquelé van het tekort aan vocht en er zit inderdaad een glans op… van de plakkerigheid. Dit probleem had ik ook met het vorige serum, het trekt niet in bij mijn huid! Het is vreselijk irritant, maar hij BLIJFT plakken! Ik gebruik één pompje en zelfs dat is blijkbaar teveel voor mijn huid want hij neemt het gewoon niet op.

Ik vind het zo jammer want het hele serum klopt gewoon, voor mij althans. Ik weet zeker dat mijn huid hier baat bij had en dat het vochttekort werd verminderd. Dit klinkt natuurlijk wel dramatisch, maar ik vind dat gewoon een beetje jammer. Biotherm producten ruiken namelijk zó lekker! En wie mij een beetje kent weet hoe belangrijk geur voor me is. Nu is het wel zo dat ik denk dat het aan mijn huid ligt en niet zozeer aan dit serum. Ik heb een veelvuldig probleem met plakkerigheid als het gaat om tonics, serums, dag/nachtverzorging en lichaamsverzorging. Mijn huid is gewoon een beetje lastig met het opnemen van producten geloof ik!

DSCN4154

Dus mocht je op zoek zijn naar een heerlijke vochtboost voor je huid (en laten we eerlijk zijn, dat zijn we allemaal hier in dit klimaat), geeft dit serum van Biotherm een kans! Vraag een sample bij de luxe parfumerie of de Biotherm counter en probeer hem uit. Vette huidjes kunnen hem op zichzelf gebruiken met dit warme weer, droge huidjes onder hun dag- en nachtverzorging, voor elk huidtype wat wils met dit serum. Zelf heb ik een gevoelige huid en hij heeft niet gezorgd voor uitslag, jeuk of puistjes, wat ook weer een pluspunt is. Ik zet dit serum voor nu eventjes op zij, maar in de winter vis ik hem uit mijn lade en kijk of hij dan wat beter intrekt, wie weet slurpt mijn huid hem dan naar binnen – ik hoop het wel!

Biotherm is verkrijgbaar bij o.a. Ici Paris XL. Het Deep Serum kost €44,95.

Liefs Chinouk

11 Reacties
 • saskia
  augustus 2, 2014

  Wat jammer dat het op dit moment voor jou niet werkt. Misschien inderdaad dat het wel werkt in de winter!

 • Jana
  augustus 2, 2014

  Ooh dat flesje is echt heel mooi :) Wel jammer van dat plakkerig gevoel. Dat kan ik ook niet zo goed verdragen :)

 • iiiThinkPink
  augustus 2, 2014

  Wat vervelend dat jouw huid het serum niet opneemt..

 • Sylvana
  augustus 2, 2014

  Fijne review! Jammer dat het serum niet werkt zoals het eigenlijk moet. Zeker voor die prijs verwacht je natuurlijk gewoon iets dat heel goed werkt.

 • Sas
  augustus 2, 2014

  Fijne review, jammer dat het niet werkt hoe het zou moeten

 • Bianca
  augustus 3, 2014

  Jammer dat dit product voor jou niet werkt ik heb zelf een proefmonstertje hier van gehad en ben er gek op x

 • Eva Realitijd
  augustus 3, 2014

  Hij ziet er goed uit maar enkel heel jammer van de siliconen die erin zitten! Dat kan mijn gevoelige huid niet aan :) Ik houd het op een serum van Lush

 • Mademoiselle Sophistique
  augustus 3, 2014

  wat ontzettend balen dat het niet intrekt, maar dat zou voor mij ook echt een totale afknapper zijn zeg! jammer want voor de rest klinkt het echt heel erg goed

 • Kiss & Make-up
  augustus 3, 2014

  Ik heb hier een staaltje van gehad en ik had dezelfde ervaring als jij :-( Ben dan overgeschakeld op de lichtgroene lijn, voor een onzuivere vette huid, en die werkte wel goed.

 • Suus
  juli 18, 2015

  Misschien een stomme vraag. Maar het valt me op dat in bijna alle Biotherm producten alcohol denat zit bovenaan in de lijst. Is dit niet slecht voor de huid? Ik heb nu zelf een tester van de Aquasource gel en zit hierdoor te twijfelen of ik hem wel moet kopen. Op mijn gemengde huid in de zomer doet hij het namelijk goed.

  • Chinouk
   juli 19, 2015

   Ja, klopt. Ik heb eens aan Biotherm zelf gevraagd of de alcohol uitdrogend werkt ,maar dit is niet het geval, het is een huidvriendelijke alcohol. Ook staat direct na alcohol het ingrediënt ‘glycerine’, dit plakkerige, zeer vochtvasthoudende goedje heft de werking van alcohol sowieso op (mocht ‘ie een negatieve invloed hebben op de huid). Als de creme voor je werkt (als in; hij voelt/smeert prettig, je huid reageert er goed op en je geniet van het gebruik) dan zou ik hem gewoon aanschaffen :)!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *