Back To Acrylics

Door 9 0

DSCN5550

Met mijn beroep -ik werk in een parfumerie- is het heel belangrijk dat je er representatief uit ziet. Logisch, wij zijn het voorbeeld van het bedrijf, wij verkopen de producten. Daarom word er van je verlangd dat je schoon, verzorgd en opgemaakt bent. Uiteraard voldoe ik altijd aan deze eisen, dit vind ik belangrijk voor élke dag – niet alleen een werkdag. Het enige waar ik mij de afgelopen maanden vreselijk aan ergerde waren mijn nagels.. Klanten kijken namelijk heel de dag lang naar mijn nagels, als ik iets aanreik (een product of geurstrookje), als ik iets opschrijf of een cadeautje in pak. En hoewel ik ze schoon en kort hield, met een ultra glanzend laagje topcoat (Dior is tha best), ze waren niet mooi genoeg naar mijn smaak.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede nagelstyliste (Chens Gel Acryl Nagels) en heb ik die gevonden via een lieve collega. Ik kon heel snel bij haar terecht, erg prettig wat ik wilde écht niet meer wachten haha en zo had ik binnen no-time weer prachtige acrylnagels. Ik heb gekozen voor de ‘Babyboom’ nagels, een techniek waar er een overloop is tussen het roze en wit, bij een klassieke French Manicure zie je een wat hardere lijn. Ze zijn op dit moment wat lang voor mijn doen, maar eigenlijk vind ik dat wel erg leuk. Ik heb al veel complimentjes gehad, dus voorlopig blijft ik ze elke maand zetten, ondanks de kosten. Dan koop ik maar wat minder broodjes tijdens mijn lunchpauze haha!

Liefs, Chinouk

9 Reacties
 • Melisa
  september 30, 2015

  Wauw, prachtig! Ik had een maandje geleden ook nog acrylnagels. Ik mis het wel hoor, mooie verzorgde nagels zonder gechipte nagellak! Misschien toch maar weer eens gaan doen. De babyboom techniek vind ik echt geweldig, het ziet er erg mooi uit vind ik! Die ga ik ook een keertje proberen.

 • Nesrin
  september 30, 2015

  Jouw nagels zien er mooi uit, natuurlijk en verzorgd. Ik heb zelf ook acrylnagels en kan inmiddels niet meer zonder.

 • Anouk
  september 30, 2015

  PRETTY! Het ziet er echt netjes en verzorgd uit ^^. X

 • Kelly
  september 30, 2015

  Heel mooi weer! Moet mijzelf ook maar weer eens zetten…

 • Carlijn
  oktober 1, 2015

  Ik vind het er heel verzorgd uitzien. Kan me voorstellen dat je je er prettiger bij voelt als je mensen nu iets moet aangeven. Ben nu wel benieuwd wat zoiets kost. En hoe vaak moet je het bijhouden?

  • Chinouk
   oktober 1, 2015

   Ik moet helaas echt elke drie/drieënhalve week, mijn nagels groeien veel te snel. De prijzen verschillen natuurlijk per nagelstyliste of salon, ik heb €45 betaald voor een nieuwe set en opvullen kost €30! Dit zijn goede prijzen, goede acrylnagels kosten wel wat..

 • Tess | Contoury
  oktober 8, 2015

  Ziet er mooi en verzorgd uit! Ik ben gestopt met het laten zetten van kunstnagels omdat het niet zo handig was met mijn werk in de bediening en achter de bar. Ik mis ze wel echt e-norm!

 • Liselot
  oktober 8, 2015

  Het ziet er heel mooi uit. Ik begrijp ook heel goed dat je dan mooie nagels wil hebben. Ik heb het zelf ook een keer geprobeerd (was mijn scheurende nagels helemaal zat). Helaas waren ze iets te lang en kon ik er maar niet aan wennen. Voor mij denk ik dus geen acryl mee.

 • peggy timmermans
  oktober 13, 2015

  Het ziet er inderdaad mooi verzorgd uit! Ik heb het vroeger ook gehad maar ik kan het helaas niet goed verdragen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *