Aussie Miracle Moist Shampoo & Conditioning Spray

Door 2 1

DSCN4172

Sinds Aussie terug kwam in Nederland, jaren geleden, was ik helemaal gek van de geur! Het is de één z’n ding, de andere niet, maar ik ben gek op intens ruikende haarverzorging. Ik wil dat mijn haar lekker ruikt! En dat doet het zeker met de Aussie producten. Maar dat is niet het allerbelangrijkste, het moet mijn haar namelijk ook verzorgen. Vandaag wil ik je wat meer vertellen over de Aussie Miracle Moist Shampoo en de Miracle Recharge Moisture Conditioner Spray. Kijk je mee?

DSCN4173

DSCN4174

De Miracle Moist Shampoo van Aussie is speciaal voor haar dat droog, beschadigd en een beetje ongelukkig is. Aussie heeft enorm leuke teksten op hun verpakkingen haha! Ze leggen uit dat ze met behulp van Australische ingrediënten je haar weer zacht en gezond te maken, zij gebruiken o.a. Australian Macadamia Nut Oil.

DSCN4175

De ingrediënten voor de geïnteresseerden.

DSCN4177

DSCN4180

De verpakking van Aussie is handig, zo heeft de shampoo een makkelijke klikdop! De Miracle Moist Shampoo zelf is romig qua substantie, wat betekend dat dit soort formules beter hydrateren dan de transparante shampoo’s. Hij schuimt fantastisch, verdeeld makkelijk door het haar en spoelt ook goed uit zonder residu achter te laten. Mijn haar ruikt de gehele dag heerlijk, voelt zacht aan en heeft een gezonde glans. Laat ik er wel bij vertellen dat mijn haar lichte beschadigingen heeft en niet super droog is. Ook zorgt de shampoo ervoor dat mijn haar luchtig valt in plaats van sluik langs m’n gezicht valt.

DSCN4181

DSCN4182

Dan de Miracle Recharge Moisture Conditioning Spray, ik stond te springen om deze te gaan gebruiken. Ik ben namelijk gek op leave-in conditioners! Deze van Aussie is speciaal voor haar aan de droge kant en het bevat ook weer de Australian Macadama Nut Oil. Lekker verzorgend dus!

DSCN4184

DSCN4183

De ingrediënten en uitleg over hoe het product gebruikt moet worden. Aussie vertelt ook dat je haar ‘schreeuwt’ om wat vocht en dan komt deze spray goed van pas. Het zorgt er voor dat je haar gehydratereerd wordt en het daardoor makkelijker te stylen is.

DSCN4185

Het product heeft een makkelijk spraytje waardoor je het product snel kan verdelen. Het enige minpuntje is; het kopje sprayt heel direct en verneveld wat minder goed dan ik hoopte. Hierdoor komt er wat meer product op één plek in je haar. Op zich niet heel erg omdat het zo’n lichte conditionerspray is (het heeft een melkachtige, maar vloeibare textuur), maar voor degene die heel dun haar hebben, kan het vervelend zijn omdat het haar dan teveel wordt verzwaard. Ik heb er zelf geen last van. Mijn haar ontward makkelijk, ik heb geen klitten en mijn haar voelt extra zacht aan! Omdat de spray dezelfde geur heeft als de shampoo ruikt mijn haar nóg beter!

DSCN4187

Ik vind het een heerlijk setje shampoo en leave-in conditioner, ik gebruik het met veel plezier! De geur is fantastisch en mijn haar vindt het ook prettige omdat het heerlijk zacht is en het glanst. Sommige ingrediënten in de lijst zijn voor sommige haartypes misschien wat te heftig, zoals de SLS in de shampoo en de Alcohol Denat in de spray, maar zoals ik al zei, mijn (gezonde) haar heeft er geen last van en het voelt fantastisch aan. Als je houdt van heerlijk ruikende haartjes, dan zijn dit echt aanraders voor jou!

Aussie Miracle Moist Shampoo: €6,99
Aussie Miracle Recharge Moisture Conditioning Spray: €8,99
Verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

Liefs Chinouk 

2 Reacties
  • Manwai
    februari 8, 2015

    Het ziet er heerlijk uit. Helaas moet de ingrediënten mij teleurstellen. Bij de shampoo staat de oil helemaal onderaan de lijst wat aangeeft dat het maar minimaal inzit. En de parfum klinkt erg drogend voor mijn haar aangezien ik al keidroog en beschadigd haar heb. Nog steeds op zoek naar een goede shampoo en conditioner =(

  • Anna
    mei 26, 2016

    Jammer dat er in de spray alcohol denat zit verwerkt. Ik heb de spray zelf ook, maar mijn haar voelt na afloop droog en stug. Ik denk dat het door de alcohol denat komt. Dankjewel voor de review! =)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *